reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam was ponownie
dziewczyny ja zdycham... gorączkę miałam ale wypiłam teraflu kimnełam sie i troche lepiej :/
nie mam siły nawet aby czytać was teraz...

witam nowe starczki!!

pozdrawiam
miłego wieczorku

reklama
witam ponownie :-):-):-):-)
głowa nie boli to i hu8mor lepszy mam
sol fajnie że zakupy się udały
mamo ja to teraz wyglądam jakbym była po porodzie albo własnie w ciąży gdzieś tak w połowie :-( brzucha w ogóle nie moge zgubic a już nic nie wspomnę o tyłku i okropnej pomarańczowej skórce bleeeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
MALAPRALINA I MISIA witam na forum :-)
wisieńka pytałam już wcześniej ale dziewczyny mają takie tempo że to już pewno że sto stron dalej jest :-p:-p:-p masz jakieś przeczucia co do testowania za 5 dni???
kasiawie mam nadzieję że już lepiej się czujesz :-)

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie.
Jakaś taka na wieczór jestem bleee, nie umiem się skoncentrować na niczym. Chciałam poodpisywać Wam , ale nie pamiętam co czytałam. Masakra. :(

Witam wieczornie.
Jakaś taka na wieczór jestem bleee, nie umiem się skoncentrować na niczym. Chciałam poodpisywać Wam , ale nie pamiętam co czytałam. Masakra. :(

kurcze margolcia ja tak samo... jakaś rozpieprzona jestem, nic mi sie nie chce, kręgosłup boli, zmęczona jestem... ehhh lipa jakaś...
kurcze a z tą powodzią to naprawde strasznie...

Pol mi zabrał kompa i zniknęłam.
Iwonka no mam przeczucia że to będzie fasolka i tego przeczucia to ja się boje, bo jak nie to bedzie ryk
Zapmarta wytrzymam nawet do 22 bo boję się zrobic. W apteka pfarma jest jest promocja na testy płytkowe Pink od 6 dnia po zapłodnieniu czułość 25 za 6 zł Polecam:-)
jeżynka ewcia sorbuś bibinka wiem , ze objawy ksiązkowe dlatego boję się że się sama wkręciłam i że to siła mojej psychy,
kasia mam nadzieję, ze ta fala daleko od ciebie, że sie nie denerwujesz. Juz czas szukać czegoś co ci pomoże na mdłości. Eksperymentuj kochaniutka:-)
mama ty nas pilnuj żebysmy nie powariowały
Sol a myslałam że się uda:-D:-D:-D
ewcia tulam i myslę o tobie cieplutko:tak:
monini malapralinka witam
kinguś jak samopoczucie
bibinka wredna małpicha niech juz przychodzi:wściekła/y:

Pogoda rzeczywiscie paskudna...
Dzisiaj mam akurat wolne i siedze sobie w domciu i okno mam na widoku, dzisiaj ani na chwile nie przestalo padac...
Okropnosc. Nie mowiac juz o tym ze nie mam jak do pracy chodzic...
Normalnie to chodze pieszo albo rowerkiem, bo nawet jesli autobusem jade to i tak musze pieszo isc 40 minut...

IWONKA-wiem cos o tym-tyle,ze mi te ormony spowodowaly zatrzymanie wody w organizmie i od panad 2 tyg.nawet obraczki nie moge nosic:sorry2:ale juz odstawilam i mam nadzieje,ze na dniach sie troche polepszy:tak:

KINGA- witam Cie i duzo zdrowka zycze:tak:szkoda,ze tak Cie dopadlo teraz kiedy na fasolke czekamy:sorry2:a Zuza ma zapalenie oskrzeli:dry:
Zuza juz spi-wlasnie Jej czytalam:tak:a Domi konczy kolacje i tez spac.

reklama
No widzę, że objawy mamy podobne, mnie też plecy bolą:-p w ogóle sił nie mam, a jutro znowu do pracy na rano:dry: Mój K. w pracy więc siedzę sama i w nocy nie będę miała się do kogo przytulić:sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry