reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
motylek witaj
mamo ciastka zostały pokonane i zjedzone :-p:-p tylko tak męczyłam się nad ich otwarciem a jak juz otworzyłam i trochę zjadłam to stwierdziłam że wcale nie miałam na nie ochoty :-(

reklama
WISIEŃKA- gdybys nie dala rady zajrzec rano to Ci napisze sms'ka :)) ja tez ide spac bo naprawde padam...
dziewczyny do jutra z kawa i testujace jutro-prosze nas nie trzymac dlugo w niepewności bo my tu przeżywamy razem z Wami!!!!!!!!!!!! karaluchy :):))))))

Mama no pewnie ze przyjdzie, może nawet w tym samym czasie :-)
Muszę sobie sprawić większe łóżko, bo pół zajmuje mój M. pół mój kot, a dla mnie nie ma miejsca:eek:

Witaj Motylku :-)

mama dzięki i miłych i słonecznych snów a najlepiej proroczych o mnogości ciąż na naszym wątku a w tym i mojej DOBRANOC:-)
eleth u mnie podobnie a łózko juz wielkie mamy, czasem w nocy przylezie fredka i iska pod kolanem

U mnie ok. Mam na imię Judyta. Razem z mężem planujemy staranka. Weszłam na to forum zupełnie przypadkowo ;) Ale cieszę się, że tu jestem. Wreszcie ktoś, kto mnie rozumie. Od kiedy się staracie?

Elleth jak ja uwielbiam koty... Jak jeszcze mieszkaliśmy w PL, to mój sierściuch Marcel najczęściej w nocy kładł sie pomiędzy mnie i mojego G... Zazdrosny był :tak:

mama dobranoc:)
Wisienko no cudnie mam z pogodą,zapowiadają jeszcze większe ciepło.Dziś jak wyszłam z synkiem na rower to normalnie banana miałam na buzi jak walnięta,tak pięknie słoneczko nas ogrzewało :cool2:
motylek witamy witamy rozgość się u nas :tak::-)

Ostatnia edycja:
elleth znam ten ból kiedyś mój wpuszczał psa no to oni sobie spali rozwaleni a ja biedna w koncie :wściekła/y: no to pies ma zakaz wchodzenia na łóżko zrobiłam mu ładne posłanie takie grube z gąbki z poprzedniego łóżka kocyk wełniany który mi się skurczył bo go wyprałam w pralce w zbyt ciepłej wodzie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i zmieniłam łóżko na dużo szersze teraz mam chyba 150 na 190 coś :-):-D jak mojego nie ma to nawet na połówce się wysypiam

wisieńko dobranoc spokojnej nocki:blink:
agnieszko zazdroszczę Ci pogody u mnie ciągle leje a z pracy jak wracałam to cała przemokłam :-(

ale mnie zgaga złapała po tych ciastkach:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry