reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sergveena ja również będę trzymać kciuki:-), u nas tez są te testy, ok 11euro kosztują:-)
Co do uroseptu, to mi akurat nie pomaga w ogóle. Przy zapaleniu, tylko furagin. Że też kobiety muszą mieć większość uciążliwych dolegliwości:dry:

reklama
ELLETH- na nas tez przyjdzie pora-:tak:
AGNIESZKA- dam znac jak mi Szczesliwa odpisze:tak:
IWONKA- jak tam ciastka;-):-Dopakowanie pokonane??:-D
JEZYNKA - CZY my sie dzis witalyśmy???bo jesli nie to witam Cie-juz powoli nie kumam-chyba cza isc spac:sorry2:

Dziewczynki ja już zaczynam mieć stres przed jutrem... Dobrze, że to rano, a nie np o 18:00 powinno się robić testy, bo bym nie dała rady z nerwów... :laugh2:

Ja juz pachnąca i czyściutka. Może przed pracą zdażę wejśc i sprawdzić czy juz po testowaniu. Bęę się potem cały dzień zastanawiać. No ja trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Nie chcę wam juz maruszić bo chyba zaczynam panikować. Marudze bardziej niz Kasia a ona uważała , ze bardzo marudzi. Jutro znowu ma padać, juz mi sie zimowe rzeczy kończą a jak ubiore cos cieńkiego to marznę. A te moje sweterki w coraz gorszym stanie. Agusia jak masz fajnie z pogodą!
Chyba pomalusiu się będę zbierać do spania bo mi sie ziewa

reklama
witaj motylek, ja czekam na testowanie i właśnie ustapiły mi objawy, nerwy mnie roznoszą i tyle. A ty, jak tam u ciebie napisz cos o sobie. Musisz czytac i pisać regularnie bo tu nie lada tempo. Ale dziewczyny są cudowne:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry