reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SERGEEVNA- :szok::szok:ale Wy tam macie super testy!!!!!!!!!!rewelka-ale kochana,czasem nie rob dzis-poczekalas tyle to poczekaj do jutra rana-pamietaj-6 robisz test a 6.06 nam piszesz jaki wynik:tak:umowa???

A możemy przelożyć na 7:00 i 7:06?... Bo mój G. o tej porze jedzie do pracki, a teścik chcę zrobić bez niego - po co ma się chłopak stresować... Jak wynik wyjdzie pozytywny, to jutro od razu na mieście najwyżej kupię buciki :tak: Dziękuję, że tak trzymasz za mnie kciuki, to dla mnie bardzo ważne :tak:

IWONKA - dostałaś się do herbatników:-D:-D:-D
SERGEEVNA - kciuki zaciśnięte:tak::tak:
MAMA - śpiąca królewna już w swoim łóżku;-) Dała dzisiaj czadu:eek:

sergeevna- kurcze to ja nie wiedziała że w ogóle są takie testy :-p:-p:-pa ile takie coś kosztuje???
co do piersi to myślę że jesteś w ciąży :-):-):-):-) a jutro to tylko formalność, bo ja tak właśnie miałam jak byłam zafasolkowana, bolały mnie dotykać nie mogłam spać na brzuchu ze stanika mi uciekały bo urosły chyba ze 2 rozmiary piekł mnie brodawki, żyłki wyskakiwały

No ja właśnie tak mam, że mam żyłki na wierzchu i pieką mnie brodawki!! Tylko że ze mną inna historia, bo biorę tabletki i dałam ciała, bo przyjmowałam je przez tydzień razem z antybiotykami... Ale czekam i mam nadzieję, że wynik będzie pozytywny mimo tabletek...

SERGEEVNA- slonko-pewnie ze trzymam kciuki,az mi palce sinieja:tak:;-)i moze tak byc,ze o 7 -najwazniejsze,zeby wynik byl si-no to dzis nie pospie:-D

clearblue-digital-pregnancy-test--single.jpg
A oto i cudo z mojej nocnej szafki ;-)

nika dopadłam herbatniki i już je maczam w herbatce, ale walka była nie równa :P
sergeevna a jak się nazywa ten test?? poczytam sobie o nim w necie, bo szczerze mówiąc po raz pierwszy słyszę o takiej technologii :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry