reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kapustka śliczna:-) co do lubrykantu - wydaje się być fajny, tylko cena mnie odstrasza prawie 80zl, za 6 aplikatorów. Trochę dużo, zważając, że podczas staranek często się przytulamy:-)

no cena zwala z nóg i ciekawe też czy za każdym razem trzeba to stosować, czy w określone dni
ale czego to ludzie nie wymyślą
kurczę ja już stosuję castangus, olej z wiesiołka na przemian z siemię lniane piję dużo już sama nie wiem czym jeszcze mogę wspomóc naturę

idę się położyć dobranoc jeżynko, dobranoc motylku
bo reszta już dawno śpi :)
do jutra

Ostatnia edycja:
iwonka - relaksem:-) o relax najtrudniej, ale bez niego ciężko zaciążyć. Te tabletki co bierzesz starczą. Ja na razie kwas foliowy i wit e biorę. Może wiesiołek wezmę w następnym cyklu:-) resztę zostawiam naturze:-)
idę spać, rano do pracy muszę wstać. Dobranoc:-)

no ja kwas foliowy też biorę nie przestałam brać mimo poronienia podobno najlepiej go przyjmować 6 miesięcy przed staraniem się
hmmm relaks a co to takiego:-p:-p:-phihi
no fakt o to najtrudniej ciągły stres, ciągły pośpiech

lecę do tego łóżka bo w końcu nie odejdę od komputera
DOBRANOC

Buziaki Dziewczynki :-)

Tak jak obiecywałam, najpierw napiszę pierwszego posta, a dopiero później idę testować ;-) Całą noc biedna nie mogłam spać a i tak za wiele tego nie było, jakieś 4 godzinki może... :sorry2: Dzisiaj mam stresujący dzień, najpierw test, później rozmowa o pracę... W tak zwanym "międzyczasie" muszę jeszcze zrobić mnóstwo innych rzeczy... Ta bezsenność chyba z tego wszystkiego... ;-)

No nic, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy.... ;-)

witam was
u mnie kolejny dzień katuszy
wybaczcie nie popiszę z wami zbytnio
mam nadzieje że niebawem dojdę do pełni sił.

Pozdrawiam mocno

sergevna powodzenia!!!!

czekam....

No i tak jak przewidywałam, na wyświetlaczu "brak ciąży"... :-( :dry: Najwidoczniej od tego wszystkiego hormony mi buzują już w organizmie... :baffled:

Miejmy nadzieję, że dalsza część dnia będzie bardziej "owocna"....

I, kurczę, znowu się zawiodłam... :-(:-(:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
przykro mi :/ a ile ci sie już @ spoznia? może za szybko na test co? nie smuc się bo do puki nie ma @ jest jeszcze szansa!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry