reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kinga85, u mnie to nie problem ze spóźniającą się @, ale błąd w przyjmowaniu tabletek antykoncepcyjnych, po którym zaczęłam mieć objawy ciążowe... Tabletki brałam przez tydzień, jednocześnie z antybiotykami, o czym zorientowałam się dopiero wczoraj, jak przeglądałam ulotkę w poszukiwaniu przyczyny tego co się dzieje z moim organizmem... :dry: I dopiero załapałam, co się stało... Więc od razu kupiłam test i dzisiaj go zrobiłam, bo przy tabletkach anty lepiej nie zwlekać z takimi rzeczami dla dobra Dzidziusia :tak:

reklama
antybiotyk zawsze osłabia antykoncepcje hormonalną.
No to poczekaj jeszcze troszke i powtórz test.
Rozumiem że to nieplanowana ciąża by była skoro brałaś tabletki?
Co ma być to bedzie
nie martw się.
Pozdrawiam!

ide leżeć

No i tak jak przewidywałam, na wyświetlaczu "brak ciąży"... :-( :dry: Najwidoczniej od tego wszystkiego hormony mi buzują już w organizmie... :baffled:

Miejmy nadzieję, że dalsza część dnia będzie bardziej "owocna"....

I, kurczę, znowu się zawiodłam... :-(:-(:-(

nie załamuj się będzie dobrze - zawsze możesz odstawić tabletki i starać się już na full o dzidzię

Sol czyli to co innego - i duzo lepszy oni musieli spełnić tez cene za metr i metraż wieku juz własnie nie tylko to musiało byc pierwsze ich wąłsne lokum - ale to znaczy ze za 8 lat bedzie płacic 1800 zł :szok:

Mama jak tam Zuzinek - lepiej coś ?? A Dominik zdrowy ??

Wisienka oj będzie dzidzia bedzie :) - już sie nie moge doczekać jak teścior zrobisz :tak:

Ja dzisiaj do gina idę ciekawe co mi da na ta moja nieprzychodzącą @ - ja się nie załamuje bo test owu ciągle jest pozytywny czyli ze wtedy wcale mogłam nie miec owulacji i moze miałam później ;-) i moze sie udało - nie stresuje się tylko co tydzień będę robic test i już - kiedyś w koncu wyjdzie
pozytywny - dzisiaj mnie mdli ale chyba dlatego ze sniadania nie jadłam - bóle brzucha i jajników się znacznie uspokoily takze narazie chyba nici ale moze za tydzień albo dwa :-D :tak:

Cześć Kinga dawaj tego boćka do mnie - taki superaśny był

nika nio amstaff:tak:

motylek mój pierwszy od poronienia 18.02 a wcześniej nie oficjalnie starałam się 3 lata a oficjalnie rok

ło długo się staraliście - iwonka bardzo mocno trzymam kciuki zeby teraz sie udało

Tak, była by nieplanowana, ale... Bardzo bym się cieszyła z tej "wpadki"... A testu nie ma co powtarzać chyba... :dry:

wczoraj sie tyle naczytałam o tym jak testy w 7 tyg. wychodziły negatywne, że jak tylko bedziesz miała objawy to jest sens jak najbardziej ale ppoczekaj czy dostaniesz @

witaj motylku i powodzenia

No witam dziewczyny

A wiec byłam wczoraj o ginka, za wizyte zapłaciłam prawie 200 zł, mam jakis pęcherzyk owulacyjny w lewym jajniku, który prawdopodobnie pęknie, czy coś tam za 2-3 dni i w związku z tym pan doktor kazał przyjsc mi w środę znów ( matko boska ja się nie wypłace ) aby zobaczyć, czy piękniś pęka czy nie ... :-D Jak coś będzie nie tak, to powiedział, ze trzeba będzie wydłużyć drugą część cyklu - WIECIE O CO CHODZI Z TYM WYDŁUŻANIEM ? :szok: Aha i jeszcze zaproponował mi pobranie wymazu na tą cholerną chlamydię - oczywiscie nie za darmo 150 zł tak więc kochane w tym tygodniu zostawię 600 zł u ginka i ciekawa jestem, czy coś z tego wyniknie. Ale lekarz pierwsza klasa, więc mama nadzieje, że warto ... Aha na sam koniec powiedział mi, że ma przeczucie, że jeszcze będzie mi poród odbierał , hehe głupie, ale czasami stwarza większą nadzieję, niż te wszystkie badania ...

nagapalma nie wiem o co chodzi z wydłużaniem - ale najważniejsze ze sie facet zna :-)
Wy jesteście juz ponad 8 lat po slubie nieźle :szok: a o dzidzie długo sie staracie ??

Witam z rana dziewczyny:)
U mnie jest godzina 7.40 i 10 stopni na plusie a do tego piękne słoneczko puka mi do okna normalnie żyć nie umierać :-D
Przesyłam troszkę słonka do was...
386.gif

Sergevna bardzo mi przykro że test wyszedł negatywny,tulam,zastanawiające jest brak @ może idź do GP,pewnie coś poradzi ale tam się dostać to masakra...

hej Aga :) dzięki za słonko oby dotarło jak najszybciej bo utoniemy tu :-D

Sergeevna pisąła ze z okresem ok nie spóxnia się tylko brała antybiotyk w trakcie brania tabsów i ma objawy ciążowe dlatego robiła test :tak:

reklama
witam z rana
sergeevna przykro mi
nagapalma no i ja nie wiem nic o wydłużaniu cykli
bede później bo Ala na mnie włazi i pisać nie mogę...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry