Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jsorbek - dwa lata po slubie będzie za miesiąć, a razem jesteśmy 9 lat prawie hehe, zle mi sie suwaczki zrobiły![]()

SERGEEVNA-:-No i tak jak przewidywałam, na wyświetlaczu "brak ciąży"... :-(Najwidoczniej od tego wszystkiego hormony mi buzują już w organizmie...
Miejmy nadzieję, że dalsza część dnia będzie bardziej "owocna"....
I, kurczę, znowu się zawiodłam... :--
-(
moze faktycznie tak jak napisala Sorbuś jesli objawy beda sie utrzymywaly to za tydzien powtórz test...a moze poprostu teraz tak na Ciebie dzialaja te hormony tak jak pisala Sol-wtedy dzialaly inaczej-bez skutków ubocznych a teraz jest inaczej
tule Cie slonko bo wiem jak chcialabys taka wpadke;-) jeszcze bedziesz mamusią!!
duzo zdrowka zycze i podaje gorąca herbatke
mam nadzieje,ze Filip lepiej

masakra,ledwo patrze na oczy-niepamietam juz kiedy bylam az TAK niewyspana
takwiec kroplówka z kawy to bedzie malo....
ja mam cudownego ginek.i na nfz a robi mi wszystkie badania jak trzeba i na kazdej wizycie w ciazy co 3 tyg.mialam usg-teraz tez ide na usg zeby zobaczyc tak jak Ty byla czy beda pecherzyki

, ale potem wyjechałam na tydzień do rodziców i nie było jak sie odezwać
A tempo rzeczywiscie macie niezłe

po czym je zjada, więc nie mam lekko

) - podobno jak sie po slubie przezyje 7 lat to potem juz z górki 
Kochana - twój suwaczek jest pod twoim nickiem na mojej stroncemoże być z kapusty lub podrzucone przez bociana i tak będzie kochane :-):-)
niech tylko zdrowe będzie
hmmmm coś mi się skrócił suwaczek u sol z 7 dni na 5
aż że strach mnie w gardle ścisło że to już niedługo chwila prawdy
A nie nad
Jest wsio ok
Fajny ten gif 
ale tak :-( Dlatego bardzo się cieszę że udało nam się z naszym kredytem bo za 6 lat będziemy mieli ratę ok 700-800 zł a nie ponad 1000 :-) Jeszcze trzeba wziąć pod uwagę jakie raty oni wzięli czy równe czy malejące 
Ale rzeczywiście bierze jak za zborze 

No chyba, ze wierzysz w teorię, ze mozna zaplanować płec dziecka i chcesz dziewczynkę