reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama n o ja liczę ze na 23 sierpnia juz bedziemy brzuchate troszke a nie tylko test pozytywny - my mielismy kryzysik ok 4 rocznicy ślubu teraz mam nadzieje ze juz będzie tylko lepiej
:-D
SORBUS- tez na to licze,ale najpózniej do tego dnia chcialabym miec choc test pozytywny:tak::-D
Witam się rano :-)
Mama dzięki za odpowiedz. :-)
MLODAM-A TAKA ODPOWIEDZ WYSTARCZY???BO JAK COS TO PYTAJ:tak:
Kochana Dmuchawiec ;) Ja właśnie liczę na wszystkie Wasze rady :) Dobrze , że mi napisałaś , nie wiedziałam , że tak może być... tylko teraz zaczęłam się troszkę martwić , czy coś może z tego wyjść. To wtedy dziś sobie darować a spróbować jeszcze jutro? Przy owulce? Jak myślicie?
stokrotka- MOJ gin.mi mowil ,ze od 10 dnia cyklu co 2 dni pracowac do 16 dnia cyklu

Sol tzn ze bedziecie płacic te 1800 ok czy nie bo już sie pogubiłam troche :sorry2:
I co przeszło ci po sniadaniu ?? bo mnie dzisiaj było bardzo niedobrze rano ale zjadłam śniadanko i ok wiec przypisałam to głodowi bo przy pierwszej ciazy nic nie pomagało na mdłości
Ja za 6 lat - bo już 2 minęły będę miała ratę ok 700-800 zł :tak: A to 1800 to było odniesienie do twojej koleżanki :-p

mlodam - no niestety tej oferty co my mamy już nie ma na rynku kredytowym :-( Nam wyszło do spłaty 80.000 odsetek. Niestety nie łapaliśmy się na inny kredyt wtedy. A ten był najbardziej optymalny - pamiętaj że mówimy o kresie sprzed kryzysu finansowego :tak:

witam poranie ale zimno i pochmurno znów :-(
Sergevna może rzeczywiście test zrobiony za wcześnie.
nagapalma chodzi o wydłużenie fazy luteralnej czyli tej płodnej :-)

Dziewczyny ten bociek przyleci do każdej z nas zobaczycie :tak:
mama to pewnie lada chwila @ się pojawi a potem działacie?pewnie testować będziesz pod koniec czerwca?
A kto teraz będzie testował na dniach?
AGNIESZKA- tak,zaraz jak sie skonczy @ to mam wizyte u dinek to bedzie 10 d.c.i jak zrobi usg to zobaczymy jaka tam sytuacja i dzialamy-tak wiec testowac ewentualnie bede w polowie czerwca:tak:
teraz bedzie testowac Zapmarta i Wisieńka- takze ten bociek niech najpierw do Nich leci-tymbardziej ze chca corki a bociek chyba corke niesie:tak:;-)

AGNIESZKA- tak,zaraz jak sie skonczy @ to mam wizyte u dinek to bedzie 10 d.c.i jak zrobi usg to zobaczymy jaka tam sytuacja i dzialamy-tak wiec testowac ewentualnie bede w polowie czerwca:tak:
teraz bedzie testowac Zapmarta i Wisieńka- takze ten bociek niech najpierw do Nich leci-tymbardziej ze chca corki a bociek chyba corke niesie:tak:;-)

Rozumiem no czerwiec gorący miesiąc także pewnie będzie gorąco na wątku:)
Na usg na pewno będzie wszystko dobrze i spokojnie będzie mogli zacząć staranka:))
Za nasze dziewczyny Wiesieńkę i zapmartę 3 mam kciukasy:))
Lecę ogarnąć dom,zajrzę do was z anie długo :))

Stokrotka- to własnie o ten rozciagliwy, przezroczysty śluz chodzi:tak: Bo do zapłodnienia potzrebne są trzy rzeczy: jajeczko, plemnik i sluz typu płodnego. Zanim sie ten sluz pojawi jest inny - gęsty i bialawy- jak budyń. To sluz typu niepłodnego- zamyka ujście szyjki macicy jak korek i plemniki nie przedostaja sie do jajowodu. Wiec najlepiej czekac na ten płodny i wtedy sie prxzytulac.
Kłucie jajnika ma znaczenie:tak:- jest to jeden z objawów okołoowulacyjnych, więc może jednak cos bedzie z tych Waszych przytulanek. Życzę Ci tego.

Mama - jesli ktos ma krótkie cykle 24-26dni, to zgadzam sie z Twoim ginkiem. Ale jesli sa dłuzsze (moje nawet 34dni) to 10dc to zdecydowanie za wczesnie:tak: Ja mam wtedy sluz tak gesty, ze nie ma szans i te najbardzej dojrzałe plemniczki by się zarnowały:tak:
Ale ja lekarzem nie jestem i nie chcę się wymadrzać:-) Byłam tylko na kursie naturalnego planowania rodziny.

stookrotka dla mnie również mierzenie temperatury i obserwacja śluzu to czarna magia,ale udzielam się na jednym z forum gdzie zapisujesz wszystko na wykresie i dziewczyny z forum zawsze pomogą,a i wiele jest tam informacji o śluzie itp... może wejdź sobie tu i poczytaj 28dni
ja od jutra zaczne mierzyć temperature
nie będę obserwować śluzu ani sprawdzać szyjki,jakoś po porodzie nie mam ochoty pchać tam palcy

mama na chwilę obecną tak;-) jakby coś to będę pytać.
Sol wiem, wiem że sprzed szału na rynkach. Mam nadzieję, że jak będziem szukać to znajdziem coś właściwego dla naszych możliwości.
hej Iwonka:-)
mama a ty kiedy będzies testować? dostałaś już @?

reklama
Juz wspominałam o tym, ze jestem uzalezniona od bb. Naprawde:zawstydzona/y:
W domu burdel, dziecko łazi samopas, łózko nawet nie zasłane, a ja sobie siedzę:cool:

Chyba się pożegnam póki co. Idziemy z Zosiulką na spacerek :tak:
Miłego dnia!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry