reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzień dobry :)

Dziewczyny u mnie gorącą okna pootwierane,maly biega na gatkach a na sobotę zapowiadają 25 stopni i piękne czyste słoneczko :szok:trzeba coś zorganizować koniecznie na ten weekend:)

Dzień dobry :)

Dziewczyny u mnie gorącą okna pootwierane,maly biega na gatkach a na sobotę zapowiadają 25 stopni i piękne czyste słoneczko :szok:trzeba coś zorganizować koniecznie na ten weekend:)
Czesc Aguś:* ale ci zazdroszcze pogody:( u nas leje nawet nie moge iść na spacer sie dotlenic :( a co z tym spotkaniem ?? wiadomo już coś??

Czesc Aguś:* ale ci zazdroszcze pogody:( u nas leje nawet nie moge iść na spacer sie dotlenic :( a co z tym spotkaniem ?? wiadomo już coś??

Ja się bardzo cieszę że w końcu mamy ciepło:)
A co do spotkania to puściłam kiedyś posta z listą i jakoś nikt nie odpowiedział na niego,nie zaczęła się rozmowa więc jak na razie czekamy.Mam tą listę na pulpicie na kompie także mogę puścić ją w każdej chwili.
Ja chciałabym się z wami spotkać,fajnie by było no a tym bardziej że będę w Pl bo jak wrócę do Uk to kolejne wakacje do Polski planujemy na lipiec 2011 bo brat ma wesele:)

Aga wejdź na Fotoblog agnieszkakk.flog.pl i powiedź jak podoba Ci się fotka?

Szczęśliwa cześć skarbie - dobrze ze u ciebie juz lepsze samopoczucie

a dowiedziałam sie ze nie mam w owulacji w ogóle - musze sie leczyć :-(

Ja się bardzo cieszę że w końcu mamy ciepło:)
A co do spotkania to puściłam kiedyś posta z listą i jakoś nikt nie odpowiedział na niego,nie zaczęła się rozmowa więc jak na razie czekamy.Mam tą listę na pulpicie na kompie także mogę puścić ją w każdej chwili.
Ja chciałabym się z wami spotkać,fajnie by było no a tym bardziej że będę w Pl bo jak wrócę do Uk to kolejne wakacje do Polski planujemy na lipiec 2011 bo brat ma wesele:)

Aga wejdź na Fotoblog agnieszkakk.flog.pl i powiedź jak podoba Ci się fotka?

Weszłam :) chodzi o zdjęcie Alanka?? Kurde powiem Ci ze zdjęcie jest śliczne ale synuś jeszcze bardziej:)
A co do spotkania to też bardzo bym chciała sie z Wami spotkać :)
Tylko zeby zbytnio upału nie było bo wiem ze nie bedzie mi już tak łatwo:P:P:P
AAA i wysłałam Ci właśnie zaproszonko na NK:)
Sorbuś kochana bedzie dobrze wyleczysz sie i bedzie fasolka:):) Tule Cie :**** i Ciebie ELLETH

Ostatnia edycja:
witam z ranka:tak:
pogoda do d...wieje,pada c.d.:wściekła/y:.Aga ale masz fajnie,chyba całe słońce nam porwaliście:-D:-D.faktycznie szybciej tam dzieci do szkoły idą,ale pewnie jest to podobnie,jak u nas w przedszkolach,bo nie wyobrażam sobie 4-latków siedzących w ławkach ileś godzin:szok:
sorbuś trzymaj się kochana,będzie dobrze,wybierzesz leki i mam nadzieję,że wszytsko się ureguluje:tak:
elleth nie dziwię się ,że mąż się zestresował.najważniejsze,żebyście byli przy sobie i wszytsko się uda następnym razem.trzymam kciuki:tak::-)
nagapalma będę myśleć o Tobie:tak:.daj znac po wizycie:tak:
szczęśliwa odpoczywaj po tych wszytskich przezyciach:tak:.mam nadzieję,że dostaniesz zdjęcie fasolki,teraz to juz będzie coś widać:tak:

WIADOMOŚĆ OD MAMY: ciągle walczy z połączeniem internetowym,zaraz będzie rzucać laptopem o podłogę:wściekła/y:.dostała @ dziś rano,więc zaczyna nowy cykl i będzie niedługo działać:tak:.dzieciaki spały dobrze,tylko raz podała Dominikowi syrop w nocy.wszyscy wyspani:tak:.oczywiście pozdrowionka dla Was od niej:-)

reklama
bibiko witaj!
Biedna mama tak myślałam że jej coś internet szwankuje bo jeszcze jej nie ma...mam nadzieję że uda się jej połączyć z nami:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry