Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Nagapalma
zobaczysz bedzie dobrze trzymam kciuki

Sorbuś- - a co sie dowiedziałaś?? Bo nie doczytałam na wątku??
Sorbuś- - a co sie dowiedziałaś?? Bo nie doczytałam na wątku??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzeba coś zorganizować koniecznie na ten weekendCzesc Aguś:* ale ci zazdroszcze pogodyDzień dobry
Dziewczyny u mnie gorącą okna pootwierane,maly biega na gatkach a na sobotę zapowiadają 25 stopni i piękne czyste słoneczkotrzeba coś zorganizować koniecznie na ten weekend
![]()
Czesc Aguś:* ale ci zazdroszcze pogodyu nas leje nawet nie moge iść na spacer sie dotlenic
a co z tym spotkaniem ?? wiadomo już coś??
Ja się bardzo cieszę że w końcu mamy ciepło
A co do spotkania to puściłam kiedyś posta z listą i jakoś nikt nie odpowiedział na niego,nie zaczęła się rozmowa więc jak na razie czekamy.Mam tą listę na pulpicie na kompie także mogę puścić ją w każdej chwili.
Ja chciałabym się z wami spotkać,fajnie by było no a tym bardziej że będę w Pl bo jak wrócę do Uk to kolejne wakacje do Polski planujemy na lipiec 2011 bo brat ma wesele
Aga wejdź na Fotoblog agnieszkakk.flog.pl i powiedź jak podoba Ci się fotka?
Szczęśliwa cześć skarbie - dobrze ze u ciebie juz lepsze samopoczucie
a dowiedziałam sie ze nie mam w owulacji w ogóle - musze sie leczyć :-(

.Aga ale masz fajnie,chyba całe słońce nam porwaliście
.faktycznie szybciej tam dzieci do szkoły idą,ale pewnie jest to podobnie,jak u nas w przedszkolach,bo nie wyobrażam sobie 4-latków siedzących w ławkach ileś godzin

:-)
.daj znac po wizycie
.mam nadzieję,że dostaniesz zdjęcie fasolki,teraz to juz będzie coś widać
.dostała @ dziś rano,więc zaczyna nowy cykl i będzie niedługo działać
.dzieciaki spały dobrze,tylko raz podała Dominikowi syrop w nocy.wszyscy wyspani
.oczywiście pozdrowionka dla Was od niej:-)