reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka.kk- Kochana, co się dzieje??

Segeevna- oj dużo słyszałam z tym paracetamolem, nie wiem gdzie oni się uczą. W tym wypadku, to chyba nawet i ja mogłabym pójść tam na medycynę:sorry2:

Mam pytanko, od kilku dni boli mnie podbrzusze, dziś jeszcze bardziej:-(
Możliwe jest, że kilka dni przed owulką pobolewa, a w dniu owulki tak nap...:-(:-(
Kurczę nigdy tak nie miałam...

Szczęśliwa- no to życzę powodzonka w takim bądź razie, abyście szybko znaleźli ;D

Ostatnia edycja:
reklama
Haha dziewczyny chyba tak zrobię z siostrą, słyszałam jeszcze kiedyś od znajomych, że ponoć przy takiej właśnie lekcji oduczania palenia może pomóc maślanka... Kolega tak miał kiedyś - pół fajki wypalone - łyk maślanki i tak w kółko, całą paczkę.... Nigdy więcej nie zapalił, a jak go złapali to już miał 3 lata palenia za sobą... :-)

agnieszka.k.k. rozumiem Twój ból... Mam tak samo, tez mnie dół łapie czasami, zwłaszcza, że tutaj nie do końca tak jak w Polsce.. zresztą, na pewno rozumiesz... :zawstydzona/y: Nie dołuj się, wiesz, że to przechodzi...

i u nas też te sposoby z całą paczką fajek na raz są znane... ale ja to w sumie nie wiem od czego to zależy, że kogoś do fajek ciągnie bo u mnie w domu i mama i ojciec palą a nas czworo ja i 3 braci i nikt nie pali... a rodzice od dawna nam mówili, że oni nas za fajki ścigać nie będa bo i tak nie upilnują i jak będziemy chcieli palić to i tak po katach palić będziemy a nikt z nas nigdy nie chciał i nie pali... a u nas w domu paliło się od zawsze, nawet jak mama była w ciązy z moim najmłodszym bratem to nie rzuciła tylko "ograniczyła"...

bardzo dobry pomysł :tak::-D

oczywiście :-) jak widać nie tylko u mnie w rodzinie się sprawdza :-) polecam. co prawda kuzyn po takich rewolucjach żołądkowo- przełykowych nie odzywał się do mnie, ale mu przeszło :-) biedna była tylko ciocia jak wróciła do domu, ja wychodziłam a Mati zwracał :-) do dziś nie wie co się stało- to była również moja karta przetargowa, jeżeli Mati znowu by się zapomniał :-)

Buziaki Kochane moje :blink: Jak samopoczucie dzisiaj Wasze od ranka?... Ja poleniuchowałam strasznie i dzisiaj dopiero przed chwilką wstałam z łóżka... :sorry2::-) Na szczęście nie mam aż tak dużo rzeczy do zrobienia więc nie polegnę, zanim moje towarzystwo wróci ze szkoły i pracy ;-)

mama bardzo się cieszę, że nocka przespana i dzieciaczki wypoczęte :tak: Widać, że humorek masz boski dzisiaj, cieszę się, że już lada dzień rozpoczynacie staranka :-D oczywiście kciuki będę trzymała :blink::-)

agnieszka.k.k
kochana ja mam "urlop" od 4 tygodni... Tak to w sumie można potraktować, to nasze siedzenie w domu ;-) firmy jak widać dbają o samopoczucie pracownika :-p;-)

baska2243
witamy w naszym gronie :-) cieszę się, że postanowiłaś do nas dołączyć :tak: Już my się postaramy, będziesz miała wsparcie i kibiców jak nigdzie indziej!;-):tak: Tutaj się nie da smucić, takie Dziewczyny są wspaniałe :tak: I za rękę potrzymają w trudnej chwili, i po pupie nakopią kiedy się marudzi... :tak::-D

marylka z tą @ ja też tak miałam... 2 dni normalne, na 3 dzień niespodzianka... :confused: nie wiem,skąd to się bierze, ale jak mówiłam swojej lekarce to stwierdziła, że tak czasem jest i to nic nienormalnego... Tylko że tutaj "oświeciła" mnie GP, czyli tzw lekarz pierwszego kontaktu, bo (teoretycznie) zdrową i niezaciążoną kobietkę nie wysyłają do gina :no::wściekła/y: GP jest jak "wyrocznia", bez sensu zupełnie... Zresztą babce nie ufam :dry: Chciałam skierowanie na cytologię i poprosiłam o badania hormonalne przed przydziałem tabletek antybocianowych, to po 1) powiedziała że badania hormonalne są nie dla mnie bo jestem za młoda :eek: a po 2) cytologie pierwszą powinno się robić po 30 roku życia i skąd ja sobie wymyśliłam, że mogę się przebadać teraz, przecież to niepotrzebne i nielogiczne nawet :no::dry::wściekła/y: No mówię, cyrk na kółkach... :dry:

A ja zawału serca dostałam jak weszłam rano do pokoju siostry. Chciałam okno otworzyć, żeby się wywietrzył pokój i... znalazłam u niej zagaszone pety po papierosach!! :szok: Podejrzewaliśmy że popala, ale teraz to już mam pewność... 13 letnia smarkula... I co ja mam zrobić?... :no::cool::eek:
dzięki za info no pewnie to nic powaznego ale Wy jestescie taką skarbnica wiedzy ze wolałam zapytać a jak mi sie tak powtórzy to pójde do gina najwyżej no tylko ciekawa jestem czy to będzie miało jakiś wpyw na owólke i długość cyklu

a ten tekst że cytologia po 30 to masakra przeraża taki lekaż

no ja też zapaliłam mniej wiecej pierwszą fajke w tym wieku :) ale już nie pale jestem grzeczna ale nie wiem jak pomuc ja rzuciłam fajki razem z chłopakiem :) jakoś tak samo wyszło :)

sorbek nie płakuniaj no nie ma czemu przecież wiedzą co jest wiedzą jak leczyć tyle babek ma po ty dzieci a ty płakać chcesz? a co mają powiedzieć te co niewiadomo czemu i nie wiadomo co robić albo że wiedzą ze sie nie da nic zrobić?? te mają powód do płakania ale nie ty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

coś jeszcze miałam pisać ale nie pamiętam :)

Agnieszka a mi mogliby zamknąć pracę, bo i tak ludzie nie wszyscy dojeżdżają, bo pozamykane drogi i grozi powodzią.

reklama
Pysia u nas z tymi opadami też jest masakra ciągle tylko nadaja w wiadomościach jestem przerażona
w ogóle to mi sie przypomniało jak byłam na komunii siedziałam sobie spokojnie coś tam gadałam z kuzynką i przyszedł mój siostrzeniec ten co miał komunie . Popatrzałam na niego a on miał w rączce kwiatuszki i mówi do mnie "wyjdziesz za mnie " heheh wszyscy płakali ze śmiechu ....
Ewcia ja tak miałam :) przed mnie bolało podbrzusie .... i to konkretnie a od owulki tak mnie bolały piersi ze myślałam ze zwariuje .....i jeszcze miałam tak ze 3 dni nie mogłam wytrzymac bo tak mnie plecy bolały....nigdy wcześniej tak nie miałam nie wiedziałam co sie dzieje a tu prosze ciąża :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry