reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
idę robić naleśniki bo nie mam na jutro obiadu, a stać przy garach mi się nie chce...

test mam, tylko ja rano jestem nieprzytomna jak wstaję i mogę nie skumać czaczy. Pewnie zrobię go na spokojnie w pracy, no chyba, że rano będę pamiętać.Bo ja dziewczyny ledwo wstaję..., dziś miałam pobudki co 1,5 h i nie wiem jak zwlokłam się z łóżka rano, a co dopiero jeszcze włączyć myślenie

Ostatnia edycja:
reklama
zapmarta i ja tez chce nalesnika chociaz połówke please... marta bedzie fasolka czuje, ze bedzie... mdli CIE wiec... bedzie...:tak::tak::tak:

witam wieczornie. Ja czekam aż mąż wróci z piwnicy i jakiegoś filma obejrzymy. Zrobiłam pyszne drineczki i chipsy są, także wieczór filmowy we dwoje się kroi. Buziaki dla wszystkich i do napisania. Jutro zajrzę rano kto testował i jak wyniki, bo już nie mogę się doczekać aż będzie coraz więcej ciężarówek. Nie piszcie za dużo żebym nadrobiła i nie zapomniała co mam komu napisać :D:D

papatki miłego wieczorku!!!

MARGOLCIA-HMMMM milego wieczorku;-);-)udanego:tak:przyjemnego:tak:i zeby sie skończyl.....:cool2:

ZAPMARTA- no to wspolczuje tak czestych pobudek,oj wspolczuje:sorry2:tak czy tak jak zrobisz test to my tu na bb jestesmy i czekamy na wiesci i z calego serca zycze dzis lepszej nocki a jutro pozytywnego testu:tak::tak::tak:

ja wlasnie otworzylam chipsy i piwko z sokiem wisniowym-robie patologie-ojca nie ma a matka bedzie napruta:-D:-D:-D

MAMA - no paranoja jakaś z Tą pogodą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ulewy-powódź, trąba powietrzna a na podhalu śnieg:szok::szok: To jest jakaś masakra:no::no::no:

BB77 - a czemu Ci nie pozawala? Przecież ciąża nie przeszkadza w prowadzeniu auta;-)
ZAPMARTA - hejka:-) no to trzymam kciuki:tak::tak:

Witam Dziewczyny, ale ten wątek u Was wrze:-) Nie było mnie chwile a tu już nie moge nadąrzyc:-)
Jaka u Was pogoda?? Straszne te powodzie a ma być jeszcze gorzej :-( U mnie w warszawie dzisiaj sucho, ale Wisła wysoko strasznie:shocked2:
Musze sie Wam pochwalic ze coraz czesciej rozmawiamy z Misiem, ze chyba juz w pazdzierniku zaczniemy starania:-D Tak bardzo bym chciała.
Mimo wszystko zaczelam brac juz kwas foliowy, powiedzcie mi czy to nie za wczesnie?
Przesylam buziaki i pozdrawiam!!

mama TY chipsy i piwko a zapmarta nalesniki a ja... ja mam diete a tak bym juz zjadła to co i WY ;(
NIKA NO STRASZNA TA POGODA...

reklama
agnieszka - trochę to mało powiedziane . miałam cieżki dzień i nie bardzo miałam ochotę z nim wdawać się w większą dyskusję , może to dla tego tak reaguje bo jakieś no już dwa lata jest jak byłam w ciąży i wtedy poroniłam miałam wypadek uderzył we mnie facet na zjeżdzie z mostu wpasował się przede mnie na pas w tym momencie zapaliło się czerwone światło facet zahamował z miejsca a ciężarówka za mną ledwo mnie ominęła ( facet wjechał na wolnobieżny pas przy drodze ) kierowca ciężarówki był jedynym świadkiem wypadku wina była tego gościa co wymusił wjazd na drogę . dodam że jechałam wolno bo tam było ograniczenie i znałam drogę wiedziałam że zawsze tak policja stoi .

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry