reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama myślę, ze przez stres. Niech odpoczywa.
Wybrałam już karuzelkę dla mojego nie poczętego dziecka, ale jestem świrnięta.

reklama
ELLETH - hejka wieczorkiem:-) no niech sobie odpoczywa:tak:
MAMA - a ty dziś dostałaś@ a ja wczoraj;-)
IWONKA - to ciepła herbatka z cytrynką:-);-)

czesc IWONKA2B- ja wlasnie wyszlam z pod prysznica i jest mi cieplutko,wiec moze Ty tez skocz sie rozgrzać :)) zgaga mowisz???a Ty testujesz we wtorek?? pozdrawiam!!

NIKA- ty ja dzis dostalam @ 3,5 dnia po odstawieniu hormonów....czyli zaczynamy razem cykl?? :))))a ile dni trwa Twoj cykl???ja mialam regularnie co 28 a teraz mam miedzy 25 a 28 -nie wiem czemu sie tak porobilo??

Ostatnia edycja:
MARAN- a co Ty jesz na tej diecie???podziwiam za wytrwalość!!

mama kurcze głównie mięsko: drób lub chudą wołowine troche ryb. jogurty głównie naturalne co 5 dni warzywa z mięsem... i tak już od kwietnia więc chce mi sie chleba , jakichś weglowodanów... owoców... czegoś innego ogólnie...
nika ja na diecie bom gruba baba jest :) i tak sobie myśle, że taraz tak o ta dietę zabiegam a jak będzie fasolka to znowu przytyje i diete szlag trafi bo dla fasolki trzeba będzie odżywiać się bardziej racjonalnie a nie głownie białko i co 5 dni warzywka...

Ala spi mnie czeka prasowanie, ale nie chce mi sie jak ch o l e r a i tak każdego wieczora wole z Wami siedzieć a sterta do prasowania mi rośnie...

Ostatnia edycja:
no zgaga ale tylko wieczorem 3 dzień no ale to pewnie po tych ciastkach bo nie mogę się im oprzeć, w ogóle tyle słodkiego jem że szok:zawstydzona/y: d..sko mi znów urośnie dziś zjadłam nawet pierogi z serem polane jogurtem owoce lesne, co ja nie lubie pierogów serem bleeeeeee

no juz była pod prysznicem ale nic nie pomogło :-(
mamo tak jak testuję we wtorek
nika herbatka juz jest niestety cytrynki brak

Ostatnia edycja:
MARAN -a czym zastapilas chleb???ciemnym pieczywem??? nie jeszc tez ryzu i makaronów...kurcze sporo nie jesz:sorry2:a widac chociaz efekty od tego kwietnia;-)

IWONKA- no to powodzenia w testowaniu-caly czas kciuki zaciśnięte:tak:

NIKA- NIE BEDE TAKA-poczekam na Ciebie z testowaniem-wiesz-razem razniej :))

Ostatnia edycja:
mamo dziękuję bardzo, ale nie napalam się bo nie czuję że jestem,( poprzednio poprostu wiedziałam) ale co ma być to będzie:-)
ja Tobie też życzę owocnych staranek :) i za 28 dni pięknych 2 kresek :-);-)
i oczywiście nika Tobie też :-)
trzymam kciuki &&&&&&&

reklama
mama, dobrze jutro testuję. Już postanowione, odezwę się jutro jak dotrę do pracy.

a teraz śmigam babeczki spać, bo ledwo na oczy patrzę.

Iwonka trzymam kciuki za ciebie, bo ty następna po nas będziesz. Super, już nie mogę się doczekać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry