reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARAN - trochę wyrzeczeń ta dieta:tak: Ale jak są efekty to dobrze;-):-D:-D
Ale jak będzie fasolka to znów trzeba jeść wszystko be eliminowania węglowodanów:tak:
No i podziwiam bo ja bym chodziła non stop zła na tej diecie:cool2:

reklama
Ja polecam dietę proteinową. Oczywiście jak ktoś nie jest w ciąży;-)
Nazywa się dieta dr. Dukana. Ciężka, ale skuteczna dieta. Moja mama na niej bardzo schudła.

maran no i jak??? dobra ta dieta??? podobno szybkie efekty, zdrowa i humor poprawia energii dodaje itd

oo doczytałąm marta jutro testuje :-) trzymam również mocno kciuki &&&&& zbyt długo nas w niepewności nie trzymaj :-)

Iwonko dziękuje dobrze. Tylko trochę senna jestem.
mama to jeszcze sobie troszkę poczekamy na testy. Mam jednak nadzieję, że warto będzie czekać.:-)

maran spróbuj dietę białkową daje świetne rezultaty
ja jak teraz będę chciała zrzucić moje kg to właśnie z moim D. pójdziemy na ta dietkę :)

no chyba że będą 2 krechy to odchudzanie bedę musiała przesunąć o rok :-)

motylku witaj jak samopoczucie???

IWONKA a co to za dieta???co mozna jesc a czego nie??? ja poprosze :))

motylku to pewnie przez pogode

a mnie brzuszek zaczyna boleć pewnie wstrętna @ idzie :-(

mamo Podstawą diety białkowej jest chude mięso - przede wszystkim drób, wędliny oraz nabiał

Iwonko pewnie tak, pozatym mam problemy w pracy. Zmęczona tym wszystkim jestem już.
Oby tylko nie @! Widzę, że 5 dni ci zostało. Nie trać nadziei;-) Trzymam kciuki.:-)

maran no i jak??? dobra ta dieta??? podobno szybkie efekty, zdrowa i humor poprawia energii dodaje itd

no dla mnie dobra ale nie każdy lubi mięsko na każdy posiłek hehehe... energie mam, humor - z tym różnie, zależy od hormonów ;) 8 kg w 7 tygodni więc chyba skuteczna :)

moja Królewna dobrze zasnęła więc ja szybko pod prysznic skocze i do Was wróce bo dziś mój mąż w pracy do 24 wiec nikt mnie nie będzie zganiał z kompa ;) aha a jak by Ala sie obudziła to niech któraś jej smoczka poda i zaśnie spowrotem ok.??

reklama
IWONKA,MARAN- rozumiem,ale co w takim razie sie je na sniadanie??????????????bo wiadomo ze normalnie to kanapki tak jak na kolacje.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry