reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny;-)

Miałam wejść wcześniej, ale tak mnie znużyło, że położyłam się o 16 a wstałam dopiero teraz. Może to przez tą pogodę?
A co u was?

reklama
IWONKA - dzięki:tak: A we wtorek to trzymamy kciuki za Ciebie i twoje II kreseczki:-D:-D
ZAPMARTA - dobranoc:tak::tak: I powodzenia jutro:-D:-D
MAMA - fajnie że poczekasz na mnie;-):cool2:

Ostatnia edycja:
Widzę, że zbliża się wielkie testowanie. ;-) No, no. Będziemy trzymać kciuki:-)

mama no własnie nie jem żadnego pieczywa ani makaronu, ryżu, kasz itp. żadnych weglowodanów, cukrów i tłuszczy (choć tłuszczu nie da sie zupełnie wyeliminować bo często jest ukryty) nie jem też owoców... ale jak będę w ciązy to trzeba będzie uzupełnić diete o produkty węglowodanowe warzywka i owoce może poza bananami, czereśniami i winogronem bo te też zawierają dużo cukru... no a efekty sa dlatego jeszcze jestem na tej diecie bo od kwietnia tj jakieś 7tyg. schudłam 8kg no i nie chodze głodna, tylko poprostu brak mi już niekrórych produktów, które są zakazane na mojej diecie białkowej... :(

zapmarta trzymam jutro mocno kciukasy za teścior :*

maran spróbuj dietę białkową daje świetne rezultaty
ja jak teraz będę chciała zrzucić moje kg to właśnie z moim D. pójdziemy na ta dietkę :)

no chyba że będą 2 krechy to odchudzanie bedę musiała przesunąć o rok :-)

motylku witaj jak samopoczucie???

Ostatnia edycja:
ZAPMARTA- dobranoc i karaluchy i zycze ,zeby Karolek ladnie spal:tak:a jutro czekamy na wiesci przed 10 bede siedziela przy kompie i NIC mnie nie odciągnie;-):-)

NIKA- pewnie ,ze poczekam :tak::-D

MOTYLEK witaj wieczorem i widze ,ze Ty bedziesz testowala przede mna:tak::-) no to nam sie lista zrobila:-)

WISIEŃKA- gdzie Ty jestae???pewnie padnieta w ramionach Pola:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry