reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No tak jak Ja się pojawiłam to prawie wszystkie idą spać :)
W takim razie Ja też nie długo mykam,jutro mam ciężki dzień i duużzoo sprzątania także dzień prawie cały zajęty ehhh...:-/

nika dobranoc
wisieńko ja praktycznie żadnych objawów nie mam, od 3 dni mam zgage wieczorem ale to pewnie po ciastkach które wciągam w dużych ilościach, zawsze przed @ mam ochotę na słodkie
strasznie dużo piję 1,5 l wodę muszyniankę i 5 a nawet więcej kubków( 400 ml) herbat melis lub tym podobnych
swędzi mnie od czasu do czasu brzuch i piersi ale to pewnie na tle nerwowym
a reszta normalnie no i teraz zaczął mnie tak trochę brzuch boleć więc pewnie przyjdzie wstrętna @ :-(

agnieszka ja jestem tak zmęczona, ze pewnie nie będe mogła zasnąć. I stres juz działa. Posprzątałam całe mieszkanie. Kurze, podłogi , łazienkę chyba mi juz całkiem bije.
iwonka oby to na fasolkę było. Zycz ci tego z całych sił. U mnie to 1 cykl i raczej nie liczę. Mało komu udaje się za 1 razem.

Ja też dzisiaj posprzątałam. Musiałam umyć dywany, bo nasz kotek już zapaskudził. A myłam je miesiąc temu ;/. Takie uroki posiadania zwierza. :-)

agnieszka ja jestem tak zmęczona, ze pewnie nie będe mogła zasnąć. I stres juz działa. Posprzątałam całe mieszkanie. Kurze, podłogi , łazienkę chyba mi juz całkiem bije.
Ja też czuję zmęczenie ale spać nie mogę,w ogóle ostatnio słabo śpię,śnią mi się dziwne rzeczy normalnie głupoty aż szkoda gadać do tego odbija mi totalnie bo nie mam co z sobą zrobić.W pracy mam przestój do odwołania,połowa maszyn nawaliła.Siedzę w domu,pranie,sprzątanie,gotowanie,zdjęcia,zajęcia z Alanem itd.ale ile można Ja jestem zwierze stadne i chcę do ludzi :(

motylek. moje dywany poszły do piwnicy. Teraz tylko odkurzyć i mopem szast prast. Zwariowałabym z tym zbieraniem kłoków
agnieszka świetnie cię rozumię ale pomyśl sobie, ze jak przyjdzie nawał pracy to zatęsknisz za tą nudą. A ZDJĘCIA MASZ PRZEPIĘKNE i ALANEK CUDOWNY. Więc wykorzystaj czas na doskonalenie warsztatu

Ostatnia edycja:
A ja mam nadzieję, ze za 3 tyg moja @ nie nadejdzie. Mojej mamie też się udało za 1 cyklem. :-) Oby to było dziedziczne ;D

wisienko
ja tam lubie moje dywany. Razem z A. chodzimy na boso, więc jest milej w nogi :tak:

reklama
witaj wisienka no to Ty masz niezłego powera bo ja to sie zabrać nie moge za sprzatanie, prasowanie też leży odłogiem...
dobranoc idącym spać :) nie będę wymieniać by nikogo nie pominąć :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry