reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wisienko twój synek przechodzi najlepsze lata swojego życia. Ahh...pamiętam te czasy :-p

reklama
motylek wypluj to:-p:-p:-pja tez pamietam;-);-);-):cool:
On jest poważniejszy i mądrzejszy niż ja w jego wieku, okres buntu miał w 5-6 kl. Teraz w 2 gim. Jest juz takim mądrym młodzieńcem. Zależy mu na nauce i jest bardzo kulturalny. :-):-):-)Ciesze się, ze nie mam z nim takich kłopotów jak rodzice jego kolegów:-)
Dziewczynki ja juz tez uciekam. Miłej nocki I ...
Zapmarta &&&&&&&&&&&& i proszę o sms

Dobranoc
i karalucy

Ostatnia edycja:
wisienko nie miałam nic złego na myśli. Ja w jego wieku byłam dobrą uczennicą i bez problemu zdawałam do następnej klasy. Bardziej chodziło mi oto, że wtedy zaczęła się pierwsza miłość mojego życia. Zaowocowało to tym, że po wielu trudnych przejściach dziś jesteśmy małżeństwem.:tak:

Wisieńko to tylko pozazdrościć tak świetnego syna :tak:
Mam nadzieję że mój Alan jak dorośnie to też będzie chciał się uczyć,pomagać i że nie będzie z nim problemów ojj oby :cool2:

Kochane Ja uciekam spać,rano szybko wstanę to zajrzę na bb oczywiście :tak: Spokojnej nocy i kolorowych...Dobranoc

motylek bym podała hasło ale nie wiem sama dlaczego nie wchodzi mi na strone jak je wpisuje... jakieś bloki są na tej stronie hehehe

wisienka a Ty sie na zapas nie martw a nóż będą II kreseczki...? tego nie wiesz póki testu nie zrobisz. Ja objawy ciążowe miałam dopiero jak ciąża miała z 5 tygodni a wczesniej to hormony powodowały, że ryczałam bez powodu... no i wówczas zrobiłam test i był pozytywny i też ryczałam... ja tak przez pierwsze tygodnie to cały czas ryczałam

agnieszko dobranoc;-)

maran może chwilowe błędy na stronie. A net ci się nie tnie?

reklama
Mnie teraz na słodkie naszło. ZAwsze tak mam podczas @. Zjadłam dziś całe Tofifi (wybaczcie, nie wiem jak się pisze) i Lay'sy paprykowe dużą paczke. Niedługo będę musiała na dietę przejść:-D

Został ktoś??

Nikt??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry