reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maran kurka ja mam zawsze powera przed @:-(
iwonka a widzisz, widzisz...:-D:-D:-D
motylek ja tez je lubię ale nie lubię sprzątania ich a poza tym Maciek ma alergię i jak nie było zwierzakow to jeszcze uszło ale teraz to w tych włosach to roztocze by osiedla miały. On na sierść nie uczulony ale te kurzowe diabły go meczą.:no:
maran a prasowania to ja nie tykam boję się żelazka:-p:-p:-p:-p

maran piękna ta twoja córeczka:-) Aż nie mogę się doczekać swojej dzidzi. Szkoda, że galerię zabezpieczyłaś hasłem. Ostatnio naszło mnie coś na oglądanie małych dzieciaczków.:-D

agnieszka świetnie cię rozumię ale pomyśl sobie, ze jak przyjdzie nawał pracy to zatęsknisz za tą nudą. A ZDJĘCIA MASZ PRZEPIĘKNE i ALANEK CUDOWNY. Więc wykorzystaj czas na doskonalenie warsztatu
Wisieńko dziękuję kochana za słowa wsparcia i otuchy.A zdjęcia robię prawie co dziennie.Z aparatem na szyi chodzę jak walnięta ale co zrobię jak lubię :blink:
Mam nadzieję że obudzę się jutro z lepszym humorem...

Iwonka fajna ta stronka :tak:

dziękuję WAM
śpijcie dobrze kolorowych snów ale dopiero po stosunkowo udanych przytulankach :-p
DOBRANOC :*

Wyjęłaś mi to z ust :-D Niestety mój A. wraca późno z pracy dziś :(

wisienko jak ma alergię to jasne że nie. Jak chcecie zwierzaczka niealergicznego, to polecam pieski shih-tzu. Moi rodzice mają. Słodziaki:-D Nie zrzucają sierści, bo mają ludzką strukturę włosa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnieszko nio bardzo mi się spodobała więc postanowiłam dać namiar :) życzę Ci jutro lepszego humorku i przepięknych rzeczy do fotografowania :) a potem podziel się z nami swoją twórczością :-)
wisieńko no widzę widzę tylko co ja widzę :-p
a Tobie aby @ nie przyszła i aby były 2 krechy

no to jeszcze raz dobranoc wszystkim :* bo w końcu nie odejdę od komputera :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry