reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też lubię oglądać dzieciaczki i te wszytskie akcesoria dla dzieci :-) Ja czekam, az mi pulpety wystygną, zeby je schować do lodówki.
A dobre wyszły bo wszamałam przed chwilą dwa:-D

reklama
elleth chociaż ty mi zostałaś. Małe dzieci są słodkie. Takie jeszcze niewinne.;-) Nie mogę się doczekać swojej.

ja też jeszcze jestem, ale nie wiem czy sie nie położyć bo nie wiadomo jak u mnie dziś będzie noc wygladać czy Ala da pospać czy znowu jej ząbki bedą dokuczać...??

:-)
Ja na razie robię za dobrą ciocię, zabawiającą wszytskie maluchy w rodzinie :-) Ale nie mogę się doczekać własnego...

maran malutka już ząbkuje? Masz dzielną dzidzie;D Pamiętam jak moja bratanica (brata ciotecznego) ząbkowała. Akurat mieszkali u nas.
elleth ja robię za dobrą żonę.

elleth dobranoc.

Kochane przyszłe mamy idę spać. Do jutra.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
motylek zabkuje i to już od dawna... mamy juz 16 zębów ale jeszcze 4 piąteczki zostały...

i ja ide spać dobrej nocki

aha
ZAPMARTA trzymam kciuki i czekam na dobre wieści :) &&&&&&

Zapmarta ja również trzymam kciuki!!! Daj znać jak będziesz coś wiedzieć.

maran dziękuje, dobranoc ;*

reklama
Dzień dobry !!!
Wczoraj nie zdążyłam zajżeć, a dzis nie mogę spac, więc piszę z samego rana ... A więc na wczorajszej wizycie dowiedziałm się, ze ze mną wszystko oki, w prawym jajniku pęcherzyk pękł juz wczoraj albo przedwczoraj a w lewym wczoraj miał 17 mm, więc pęknie dziś, ale chyba tez pękł wczoraj, bo pobolewał mnie jajnik. PAn doktor przepisał mi jakieś tabletki ziołowe castagnus, nie wiem czy któraś z Was brałą, ja mam brac od następnego cyklu. Kazał mi przestac mysleć i poczekac do 3 cykli, jesli się nie uda zrobić progesteron i przyjsc do niego. Ps. Nie przytulaliśmy się wogóle w tym tygodniu, a teraz nie wiem czu już nie ejst za pozno, skoro te jajeczka pękły ... ? Macie jakieś pojęcie ... Bo ja chyba znowu przeoczyłąm moją owulację, ale przynjamniej wiem, ze ją mam i ze mam ją wcześniej ...
POzdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry