reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MOtylek-oj biedactwo wiem co to bolesne @ też takie miałam :(...no udało sie w miesiacu kiedy sobie tak odpuściliśmy troszeczke ..... a staraliśmy sie 5 mieisecy....bo wczesniej to wiesz non stop jakies sposoby typu wyliczanie owulki ... po każdym przytulanku nogi do góry....eh co ja nie wyprawiałam .... a w miesiacu kiedy zaszłam praktycznie nic takiego nie robiłam pełen luz .... i sie udało:)
Aguś u mnie pogoda do d..y....pochmurno i zaczyna padac....

reklama
bb77 może w kwestii prowadzenia samochodu to pomoże jako argument na twoją rzecz :-D

Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci

co prawda jeżeli wcześniej miałaś wypadek, to też trochę małża rozumiem, ale to jednak ty musisz czuć czy dasz radę prowadzić po takiej stracie będąc znowu w ciąży.

mama, motylek, nika testujemy mniej więcej w tym samym czasie :-D a ja mam ten sam dzień co mama- ale mnie przywilej kopnął :-D

uciekam na chwilę wyrobić ciasto drożdżowe i wstawić zupkę (dziś fasolkowa na wędzonce :-) ). jak ciasto będzie rosło, to oczywiście będę na bb obserwować czy zapmarta dała już znać o teściku :-D

no to miłego dzionka życzę z ranka
będę zaglądać :-D

hej dziewczęta:tak:
ja dziś na moment,bo niedługo do pracy:baffled:
nagapalma cieszę się,ze wszytsko ok:tak:.próbujcie jeszcze z przytulaniem,może się uda:-).chociaż wiesz,że jest owulacja i będziesz spokojniejszaw następnym cyklu:tak:
szczęśliwa trzymam kciuki za wizytę u ginka:tak:
aga miłego sprzątania:tak:
motylek jeszcze parę dni i możecie działać:-)
sol dokarmiaj fasolkę,dokarmiaj:tak:.jak tam włosy???
bunia witaj;)

bunia poczekam na was z tym testem, a co!
Bibinka my już działamy. Podobno w ciąże można zajść zawsze ;D

Motylek - nioo właśnie .... ale ja gdzies to wyczytałam ze im bardziej sie starasz to gorzej... a jak odpuścisz to nawet sie nie zorientujesz i fasolka:)
Cześć Bunia:)
Czesc maran- atha
Czesc bibinka - i dziekuje:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dlatego my nie przesadzamy, kochamy się normalnie. Bez dziwacznych póz itp. Grunt zeby było przyjemnie.;D

maran hej, hej:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry