S
Sol
Gość
mama - współczuję i przytulam - trzymam kciuki zeby młoda się nie zaraziła i żebyście szybciutko wyzdrowieli. 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

witam sie nerwowonie mam dzis weny wiec malo bede pisala
nie wiem o co chodzi ,ale Domi cala noc mial biegunke-cholera wie skad???????????????????????????? na pweno nie od lekow-bo to Zuza ma zapalenie oskrzeli a On na ten kaszel dostal tabletki-2 razy po 0,5 tabl.i bierze od poniedzialku i do tego inhalacje-wiec to na bank nie to
pewnie jakis pierd......... wirus jest w powietrzu przez ta cholerna pogode
tak wiec dzisiejsza nocka mega nie wyspana
Zuza spala a ja latalam do D.z nocnikiem potem na dol zeby nocnik umyc i wracalam!!!!!!!i tak kursowalam pol nocy
jak udalo Mu sie na chwile zasnac to budzil sie z placzem-lece i co...narobil w pieluche i mowi ze Go szczypie i tak poszlo 5 pieluch w 4 godziny + nocnik
On sie męczyl a ja przy Nim!!! od 5.40 juz nie spi i ciagle mowi ze boli Go brzuch
ja mialam dzis isc do dentysty-czekalam m-ca na wizyte(bo chce eszcze edna 8 wyrwac) i co......przedchwila bylam w wc-biegunka
wiec musze odwolac bo jak mi sie na fotelu zachce to co???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JERY!!!!!! A MIALAM ISC NA 14-Tom sie zwalnia z pracy i dojedzie na 13 ,mam nadzieje ze Zuza nie zalapie
bierze antybiotyk,wiec jest oslabiona i pewnie zalapie
tak wiec same widzicie ,ze jak mam wyzywać to lepiej zebym nie pisala!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam Was wszystkie kochane-wroce jak mi przejdzie zlość i nerwy i jak piach w oczach przestanie piectrzymajcie sie zdrowo-u nas bylo zdrowo pol roku a teraz sie sypie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pamiętaj że teraz jest was dwójka już...