• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia na forum takie zadymy to norma ;-) zwłaszcza że są tu różne charakterki i nic na to nie poradzisz. nie każdemu podoba się co piszesz co myślisz tak samo i tobie sie ma prawo nie podobać i powiedzieć o tym. Nie przejmuj sie tak.
Ja tam ciebie rozumiem akurat.

zapmarta tabsy bede brała od nowego cyklu bo tak mi zalecono:) podobno może pomoc potem przy zaciążeniu. no zobaczymy jeden miesiac moge łykać a potem niech sie dzieje co ma sie dziać. zaszkodzić na pewno sobie nie zaszkodze nawet gin mi powiedział. Miesiac to nic w porównaniu z kilkumiesięcznym braniem hormonow bo wtedy moze być problem. No ja już brałam własnie i to długo... teraz zobaczymy co ten miesiac mi da.
buzka*

no to dziś wyjątkowo z wami tu popisałam trochę! ;)
ale spadam zaraz bo czas na mnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bunia ja doskonale Cię rozumiem. Kiedyś nawet napisałam coś podobnego na innym forum staraczkowym i reakcja brzuchatek była podobna, ze to z zawiści, zazdrości itd. a to wcale nie o to chodzi.
Tez mam doła. Muszę go przegonić. Zrobię sobie kogel mogel ;-)

Słuchajcie, nie jestem w ciąży (mam @ i robiłam test, który wyszedł negatywnie), ale kręci mi się w głowi i mam zawroty. Najpierw myślałam, ze to z braku porządnego posiłku, ale jak zjem to tez ostatnio je mam.
Miała któraś coś takiego??
Zapraszam do laboratorium na morfologię bo możesz mieć najzwyczajniejszą anemię :-)

Jeny nic mi się nie chce, piszę powoli te dwa rozdzialiki ale muli mnie okropnie że nie mam na nic ochoty. Maleństwu chyba nie pod pasował obiad :dry: Sok też jej nie pasuje, a żeby ją sczyściło :dry:

nie spodziewałam się tego na tamtym forum- teraz pewnie wyjdzie że ja jakaś zadymiara jestem i kwas na forach robie. już sobie pewnie obraz wyrobiły. wisi mi to już- mam was, waszą szczerość i konstruktywne podejście. dziękuję wam, bardzo

to dla was- niestety nic ładniejszego na kompie nie mam, a jakbym dała własne zdjęcie to byście już wogóle uciekły ;-)

Załączniki

• angels.jpg
    angels.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeny nic mi się nie chce, piszę powoli te dwa rozdzialiki ale muli mnie okropnie że nie mam na nic ochoty. Maleństwu chyba nie pod pasował obiad :dry: Sok też jej nie pasuje, a żeby ją sczyściło :dry:
Sol- to nieciekawie.. a ta woda z cytryna (czy jak to sie tam pilo ) to nie pomaga?? hmm... slyszlalam, ze polowa ciezarnych ma takie problemy... czyli ja oczywiscie (jak mi sie kiedys uda) bede w tej polowie na pewno :)
jak znajdziesz jakies cuda cudenka, ktore pomagaja, to pisz :D bedzie jak znalazl dla pozostalych :D

słyszałam, że herbatka z imbirem jest dobra na mdłości- o ile nie wywołuje kolejnej fali :-p o migdałach też słyszałam (chyba ze były na zgzgę;-) ) to już chyba ten etap, że jak się je to jest źle, a jak się nie je to jest jeszcze gorzej :-D

Zapraszam do laboratorium na morfologię bo możesz mieć najzwyczajniejszą anemię :-)

No Kochana, trochę mnie przestraszyłaś, ale muszę iść do lekarza. Wcześniej myślałam że to objaw ciąży:eek:

reklama
No Kochana, trochę mnie przestraszyłaś, ale muszę iść do lekarza. Wcześniej myślałam że to objaw ciąży:eek:

a może ciśnienie? jaka u ciebie jest pogoda? u mnie chwilowo słonecznie- ciekawe na jak długo :dry: jak jest coś z cisnieniem albo pogoda dziwna to mam podobne- osłabienie, zawroty głowy itp. anemii nie mam- na pewno :-D ale warto się przebadać, bo nigdy nic nie wiadomo. najwyżej będziesz łykać żelazo i pić sok z buraków ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry