• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kinga- jak to moglibyscie juz nie zyc??? taki straszny wypadek byl? dobrze, ze wszystko ok ;)
do wypadku nie doszło na szczęście! Wiesz koło nam odpadło.. jak mąż cofał auto do parkowania już. A gdybyśmy byli w trasie i jechali stówą albi i lepiej... to nie byłoby szans na pewno mechanik tak nam powiedział. Dziękuję Bogu.
1 000zł poszedł na naprawe bo od razu dwa koła zrobilismy przednie aby było dobrze. To tylko kasa... a życie bezcenne prawda.
wczoraj miałam strasznego kaca moralnego

reklama
bunia nie dziekuj bo nie masz za co naprawdę

a ja ja jeszcze na moment
ciesze sie bo mąż dzwonił i odbiera dziś nasze auto od mechanika !
wiecie nie wiem czy pisałam tutaj wam ale mogliśmy już nie żyć ;( to straszne... ale dobrze że potoczyło sie tak jak sie potoczyło.
????????????????????????????? co sie stało ??????????????? ty mi tu pisz co i jak bo my sie tu martwimy choć już nie ma zagrożenie - dobrze że auto naprawione - bo pewnie coś było z nim nie tak - tak sie domyślam nieśmiało :)

Wpadłyśmy na chwilę do domku, bo młodej się pić zachciało ... a jakoś nie mogę się przełamać, żeby na placu zabaw cycka wyciągnąć ...

Sol, mam nadzieję, że mdłości szybciutko miną :tak:
bunia, nie martw się, bo nie ma czym !!! Ty jesteś nasza Bunia a nie żadna zadymiara :-) forum to taka fajna sprawa, że każdy może pisać tam gdzie chce i gdzie czuje się dobrze ... a jak ktoś tego nie rozumie, to szyszka mu !!!
ja zaczęłam na Styczniówkach 2010, ale teraz większość dziewczyn jest pochłonięta opieką nad maluszkami i starszymi dzieciaczkami i nie w głowie im staranka ... dlatego bardzo się cieszę, że mam też Was ;-)

zmykam z powrotem na słonko :-)
hej fajnie że zajrzałas przy okazji :) wiem mi też cięszko sie oprzeć jak komp włączony :) ja tam nie wiem dzieci nie mam - jeszcze :) ale chyba tez bym nie umiała no chyba że w chuście bo wtedy nawet nie widać :):):)

Kinga- no to niezle! faktycznie dobrze, ze to sie wczesniej stalo, a nie na trasie..
ja tez ostatnio wymienialam wszystkie opony.. tutaj jak popada to slizgawica taka jak na lodzie... i mna obrocilo kilka razy.. na drugi dzien juz mialam nowe opony.. chociaz, nie wiem, czy one cokolwiek dadza... ale na razie jest ok ;)

tak tak- auto trzeba sprawdzać zanim się wyjedzie w trasę. o nieszczęście nie trudno.
ja narazie zmykam dziewczynki, bo małżyk już przyjechał z kolegą z tym kompletem wypoczynkowym :-D jaki on ładny!!! i prawie nie zniszczony!! :-D będziemy przemeblowanie robić jak przyjdzie inny kolega (same chłopy ;-) ) i pomoże małżykowi to pownosić na górę, bo my na I piętrze więc łatwo mieć nie będą- zwłaszcza, że to takie masywne :-) ale się cieszę- urządzimy sobie salon :-D

No to Kinga dobrze że tylko tak!

My jak wracalismy do PL to na autostradzie w Niemczech.... nam opona od przyczepy kempingowej pękła... Naszczęście jechaliśmy tak nie więcej niż setką i tam dobre drogi i jakoś mężuś wyprowadził samochód na pobocze...
zaraz po przekroczeniu granicy kupilismy nowe koła... Także wiem jak się czujesz...

Bunia ja na 3 mieszkam i wszystkie meble wnosili i pralkę i lodówkę:)

tak tak- auto trzeba sprawdzać zanim się wyjedzie w trasę. o nieszczęście nie trudno.
ja narazie zmykam dziewczynki, bo małżyk już przyjechał z kolegą z tym kompletem wypoczynkowym :-D jaki on ładny!!! i prawie nie zniszczony!! :-D będziemy przemeblowanie robić jak przyjdzie inny kolega (same chłopy ;-) ) i pomoże małżykowi to pownosić na górę, bo my na I piętrze więc łatwo mieć nie będą- zwłaszcza, że to takie masywne :-) ale się cieszę- urządzimy sobie salon :-D

Może podrzucisz jakieś zdjęcia tego kompletu, jak będziesz mogła.

maggy dzieki
szefowo jak szefowa każe będę wypoczywać i grila wtraniać, a szefowa wie obok mnie nowe lody ptworzyli, masakramniam
@ BRAK BRAK Brak

reklama
umówiłam się do gina na 14 czerwca, taki polecany. Ale w poniedziałek idę do mojej starej giny. Ja mam chyba straszne zaburzenia hormonalne i tyle

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry