• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Maryla86-tak ja też z pracy:-)
W domu mąż okupuje komputer, a i trochę innych zajęć mam jak zajdę po pracy do domku.

A ja najedzona po obiadku. Robiłam dziś kotlety schabowe z rusztu z makaronem i sosem pieczrkowym (z torebki, bo mi się nie chciało robić - ale był bardzo dobry ;-) )
Mój M. właśnie robi mi herbatkę, a potem idzie na ryby, więc mam wolne popołudnie;-)

Zizi można, mozna przynajmniej mi od tego nic nie jest,
eleth mniam, mój Pol też wędkuje i Maciek i nawet ja. Jeździmy sobie na jeziorko razem, palimy grila, w lecie kąpiemy się opalamy. Takie rodzinne wypady.

hihi ja lubie mleko w proszku :-p:-p:-p

Witam wszystkich ! ... mąż pojechal do wideoteki po filmy na wieczór, a ja mam chwilkę czasu dla siebie ;-)

Lecę was ponadrabiąć:-)

Macie jakieś pomysły na prezent z okazji dnia dziecka?:confused:

mam za co :-D nie lubię się kłócić i przykro mi się robi, jak ktoś źle interpretuje moje słowa- tym bardziej, że wcale nie miałam zamiaru nikomu przykrości sprawić, co zaznaczałam w każdym chyba zdaniu. ale widać tam na forum już hormony wzięły górę i nic na to nie poradzę ;-) ale cieszę się, że nie zostałam wzięta za pomyleńca i ktoś dobrze zrozumiał co miałam na myśli :tak: i to dla mnie bardzo dużo znaczy :-D

bo nie zdziwiłabym się, jakby chciano mnie przechrzcić na BUKA a nie BUNIA ;-) :-p
witam ciebie tutaj , widzisz ja też się tutaj udzielam i jakoś mi dobrze z tym:):)
bunia nie dziekuj bo nie masz za co naprawdę

a ja ja jeszcze na moment
ciesze sie bo mąż dzwonił i odbiera dziś nasze auto od mechanika !
wiecie nie wiem czy pisałam tutaj wam ale mogliśmy już nie żyć ;( to straszne... ale dobrze że potoczyło sie tak jak sie potoczyło.
właśnie mój kuzyn tak zginął jak opisujesz z tym kołem w trakcie jazdy:(:(

Lor witaj kochana, sliczne zdjęcie nad suwakiem.Ja czekam az Pol się wygrzebie i bezdiemy jechać. Mam nadzieję, ze bedzie trochę pogody w weekendzik i skorzystamy z wiosny.:-):-)
Pomysły u mnie już nie na topie. Maciek chciał zapas strun do gitary i kasę na kino. Chrześniakowi kupiłam komix z star wars bo chciał. Jak Maciek był mały to robiłam taki dzien dla dziecka i robiliśmy to na co miał ochotę. Lody, cyrk, karuzela, rowery a kiedyś miał pragnienie rozpalenia wielkiego ogniska i gaszenia go sikawką ogrodową, i tak w kółko przez pół dnia. To był okres strażaków:-D:-D:-D:-DKupowałam mu prezent niespodziankę i bawiliśmy się w poszukiwanie go, ja mu zostawiałam wskazówki,. Fajnie było.:-)

jestem,nie dawno wróciliśmy d dmu,zjedlismy i napisze pare slów:tak:zakupy udane-najwazniejsze -bo kamien ozdobny na 2 sciany kupiony:tak::tak::tak::tak:co prawda myslalam ,ze 47 zl to za metr a my potrzebujemy 10 metrow a to za opakowanie:szok:a w opakowaniu 0,6 metra wiec musielismy wziąć 16 pakowan i wyzlo prawie 750 zl no ale....;-)poza tym do pokoju Domisia dywanik,do tego pokoju co dopiero bedziemy robic dla dzidzi dywan,poza tym farby biale,zeby zamalowac nasz pamarańcz w salonie i od razu farbe krota bedziemy malowac-z firmy Beckers kolor melon(bardzo jasny budyniowy) i walki,pedzle itd,pochlaniacz do kuchni,poduszki na krzesla do jadalni,dzieciom pufy,Zuzi do swoich *******ek taka zawieszke zyrafe i tam ma 3 kieszenie na swoje skarby,kontakty i wlaczniki bo mamy biale a teraz kupiliśmy kremowe,podkaszarke,komplet narzedzi,maty wiklinowe(7sztuk glugie na 3 m)takie ktore sie mocuje do ogrodzenia,3 storczyki i 5 oslonek na storczyki,dostalam ta kratke na owady o ktorej pisala Lorelain,i jakies tam proszki na mrowki....juz nie pamietam co jeszcze w kazdym razie zeszlo nam 6 godzin:szok::szok:musielismy jezdzic 2 razy bo nie bylo szans zeby sie zmiescic za jednym razem:no:i o 16.40 dopiero odebralismy Zuze:sorry2:acha i jeszcze kupilam piekny komplet do lazienki-kubek na szczoteczki,pojemnik na mydlo w plynie,mydelniczke i szczetke do wc:tak:

jesli wydazylo sie cos ciekawego to prosze o info:tak:

buziaki!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry