• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zizi można, mozna przynajmniej mi od tego nic nie jest,
eleth mniam, mój Pol też wędkuje i Maciek i nawet ja. Jeździmy sobie na jeziorko razem, palimy grila, w lecie kąpiemy się opalamy. Takie rodzinne wypady.
Ja się nie nadaję do tego za mało mam cierpliwości, co innego w lato, biorę kocyk i książkę i się opalam :-)

hmmmmmmmmmm a nie nakarmiła być kolezanki ????

A pewnie wpadaj :-)

Mama to super, ze zakupy się udały :-)

reklama
Witam sie tym razem juz po pracy;-)
Zaczelam nadraiac zaleglosci, ale pewnie zanim nadroie to bede musiala isc wiec posiedze sobie z Wam przy kawusi i wieczorkiem poczytam lekturke;-)

Glowa mnie cos dzisiaj oli, ale za to pogoda cudna

ELLETH- witam i Ciebie:tak:

LORELAIN- to czekam jutro na fotke;-):tak::tak:
i ciekawa jestem jak bedzie to wygladalo z tym kamieniem:-)

Tomi wlasnie zaklada pochlaniacz nad kuchenka:tak:

mama - no to ładnie zaszalałaś :-)

a ja wrzucam wam fotkę moich chłopaków ;-)

iwoh10.jpg

LORELAIN- super fotka chlopaków:tak::-):-)

wyslalam fotke kamienia Lorelain i tez mysli tak jak ja ,ze bedzie pasowalo,wiec jak juz 2 tak uwazamy to musi byc si;-)

Jakie tu dziesiaj widoki rewelacyjne mamy:-)

A o chloapki tez 1 sza klasa:tak:

Dziekuje :-)

Mama - mamy bardzo podobny gust :-).... masz fajne kafle w łazience, ja mam właściwie całkowicie nie w moim stylu i nie moje kolory bo wolę ciepłe, przytulne i sprawiające rodzinna atmosferę. Łazienka u mnie biało, szaro, zielona, bo jest po poprzednich właścicielach i remontujemy pokolei, a łazienka na samym końcu bo właściwie ujdzie w tłumie ;-)

LORELAIN-no widzisz,skoro mamy podobny gust to mozemy sie wspierac w remontach:tak:;-)ja tez lubie cieple kolory i ciesze sie ze masz ten kolor na scianie ktory kupilam i skoro mowisz ,ze jest super to Ci wierze i juz sie ciesze:tak::happy2: a jeszcze jak kupimy te lampy z Ikea to dopiero bedzie klimat w salnie:cool2:

LORELAIN-no widzisz,skoro mamy podobny gust to mozemy sie wspierac w remontach:tak:;-)ja tez lubie cieple kolory i ciesze sie ze masz ten kolor na scianie ktory kupilam i skoro mowisz ,ze jest super to Ci wierze i juz sie ciesze:tak::happy2: a jeszcze jak kupimy te lampy z Ikea to dopiero bedzie klimat w salnie:cool2:

Na pewno będzie ślicznie!:tak::tak::tak:

Mati ogrodnik :-)

5ck3ys.jpg

a właśnie, mama ty się lubisz grzebać w ziemi... to może mi doradzisz jak mogłabym sobie urządzić balkon typu loggia, który rano jest całkowicie nasłoneczniony a od południa cały czas w cieniu?

Ostatnia edycja:
reklama
ale jajca....

czekam juz dwa miesiace na pieniadze z uezpieczenia i dzisiaj mialam tam dzwonic i pytac co i jak... a teraz wchodze na konto a tam kasiurka..
150zl przed wyplata wpadlo mi do lapek:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry