• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama toz to pół sklepu, widzę, ze udane zakupki, ze hoho. ponoć nic sie nie wydażyło. Ja tylko luknełam bo pakujemy się do taty a w niedzielę na komunię do Pola rodziny.Wiesz co może ja jestem nienormalna, ale uwielbiam remonty, zapach świerzej farby,,,,hmmm Chyba przyjade wam pomagać. W Weekendy oczywiście.

reklama
jem galaretkę morelową, w proszku... łyżeczką, pycha~!
mój kamil robi dokładnie tak samo - no może nie dokładnie bo on przechyla torebke wprost do gardła - moja kochana godzilla :):)

Maryla86-tak ja też z pracy:-)
W domu mąż okupuje komputer, a i trochę innych zajęć mam jak zajdę po pracy do domku.
mam dokładnie to samo :):):):) identyko :):)

A ja najedzona po obiadku. Robiłam dziś kotlety schabowe z rusztu z makaronem i sosem pieczrkowym (z torebki, bo mi się nie chciało robić - ale był bardzo dobry ;-) )
Mój M. właśnie robi mi herbatkę, a potem idzie na ryby, więc mam wolne popołudnie;-)
hmmmmmmmmmm a nie nakarmiła być kolezanki ????

hihi ja lubie mleko w proszku :-p:-p:-p

Witam wszystkich ! ... mąż pojechal do wideoteki po filmy na wieczór, a ja mam chwilkę czasu dla siebie ;-)

Lecę was ponadrabiąć:-)

Macie jakieś pomysły na prezent z okazji dnia dziecka?:confused:

ja niestety nie pomoge nie mam jeszcze dzieci to i nie mam tego problemu :)

jestem,nie dawno wróciliśmy d dmu,zjedlismy i napisze pare slów:tak:zakupy udane-najwazniejsze -bo kamien ozdobny na 2 sciany kupiony:tak::tak::tak::tak:co prawda myslalam ,ze 47 zl to za metr a my potrzebujemy 10 metrow a to za opakowanie:szok:a w opakowaniu 0,6 metra wiec musielismy wziąć 16 pakowan i wyzlo prawie 750 zl no ale....;-)poza tym do pokoju Domisia dywanik,do tego pokoju co dopiero bedziemy robic dla dzidzi dywan,poza tym farby biale,zeby zamalowac nasz pamarańcz w salonie i od razu farbe krota bedziemy malowac-z firmy Beckers kolor melon(bardzo jasny budyniowy) i walki,pedzle itd,pochlaniacz do kuchni,poduszki na krzesla do jadalni,dzieciom pufy,Zuzi do swoich *******ek taka zawieszke zyrafe i tam ma 3 kieszenie na swoje skarby,kontakty i wlaczniki bo mamy biale a teraz kupiliśmy kremowe,podkaszarke,komplet narzedzi,maty wiklinowe(7sztuk glugie na 3 m)takie ktore sie mocuje do ogrodzenia,3 storczyki i 5 oslonek na storczyki,dostalam ta kratke na owady o ktorej pisala Lorelain,i jakies tam proszki na mrowki....juz nie pamietam co jeszcze w kazdym razie zeszlo nam 6 godzin:szok::szok:musielismy jezdzic 2 razy bo nie bylo szans zeby sie zmiescic za jednym razem:no:i o 16.40 dopiero odebralismy Zuze:sorry2:acha i jeszcze kupilam piekny komplet do lazienki-kubek na szczoteczki,pojemnik na mydlo w plynie,mydelniczke i szczetke do wc:tak:

jesli wydazylo sie cos ciekawego to prosze o info:tak:

buziaki!!!!
no, no ,no czyli kobieto w swoim żywiole byłaś bo ja zakupy uwielbiam;)

Nie doczytałam jeszcze wszystkiego, ale już widzę, mama , ze masz dokładnie ten kolor o którym ci mówiłam, mam go w sypialni i tam mi się spodobał, że pójdzie też do salonu :-D:-D:-D:-D

WISIEŃKA- papa udanego weekendu i zapraszam do nas na remont:tak::tak::tak:

Nie doczytałam jeszcze wszystkiego, ale już widzę, mama , ze masz dokładnie ten kolor o którym ci mówiłam, mam go w sypialni i tam mi się spodobał, że pójdzie też do salonu :-D:-D:-D:-D
LORELAIN- hekja-Ty masz z beckersa melona????? b jesli tak to poprosze fotke na telefn i oblukam;-):-)

LOPOP,MARYLKA,ZIZI- cześć i czolem
zapomnialam jeszcze o drabinie i podkaszarce:-D

tak tak- auto trzeba sprawdzać zanim się wyjedzie w trasę. o nieszczęście nie trudno.
ja narazie zmykam dziewczynki, bo małżyk już przyjechał z kolegą z tym kompletem wypoczynkowym :-D jaki on ładny!!! i prawie nie zniszczony!! :-D będziemy przemeblowanie robić jak przyjdzie inny kolega (same chłopy ;-) ) i pomoże małżykowi to pownosić na górę, bo my na I piętrze więc łatwo mieć nie będą- zwłaszcza, że to takie masywne :-) ale się cieszę- urządzimy sobie salon :-D

LORELAIN- hekja-Ty masz z beckersa melona????? b jesli tak to poprosze fotke na telefn i oblukam;-):-)

zapomnialam jeszcze drabinie i podkaszarce:-D

Tak dokładnie tą samą i ja ci już o niej pisałam na forum i ci ja polecałam :-D:-D... jestem zakochana w tym kolorze :-)
tak tak- auto trzeba sprawdzać zanim się wyjedzie w trasę. o nieszczęście nie trudno.
ja narazie zmykam dziewczynki, bo małżyk już przyjechał z kolegą z tym kompletem wypoczynkowym :-Djaki on ładny!!! i prawie nie zniszczony!! :-Dbędziemy przemeblowanie robić jak przyjdzie inny kolega (same chłopy ;-)) i pomoże małżykowi to pownosić na górę, bo my na I piętrze więc łatwo mieć nie będą- zwłaszcza, że to takie masywne :-)ale się cieszę- urządzimy sobie salon :-D

-[FONT=&quot] [/FONT]musisz koniecznie pokazać zdjęcie już po przemeblowaniu:happy2:

Lor witaj kochana, sliczne zdjęcie nad suwakiem.Ja czekam az Pol się wygrzebie i bezdiemy jechać. Mam nadzieję, ze bedzie trochę pogody w weekendzik i skorzystamy z wiosny.:-):-)
Pomysły u mnie już nie na topie. Maciek chciał zapas strun do gitary i kasę na kino. Chrześniakowi kupiłam komix z star wars bo chciał. Jak Maciek był mały to robiłam taki dzien dla dziecka i robiliśmy to na co miał ochotę. Lody, cyrk, karuzela, rowery a kiedyś miał pragnienie rozpalenia wielkiego ogniska i gaszenia go sikawką ogrodową, i tak w kółko przez pół dnia. To był okres strażaków:-D:-D:-D:-DKupowałam mu prezent niespodziankę i bawiliśmy się w poszukiwanie go, ja mu zostawiałam wskazówki,. Fajnie było.:-)

bardzo fajne pomysły :-)

zapomnialam jeszcze o drabinie i podkaszarce:-D
wiem o taki wam kolor chodzi i macie rację jest cudny

wiem o taki wam kolor chodzi i macie rację jest cudny

:-):-):-):-)

Mama - poszłam do sypialni zrobić ci fotkę i niestety w telefonie nie widać jaki to odcień, może zrobię rano ja mam wtedy słońce :rolleyes:

U mnie dzisiaj cudna pogoda, pół dnia spędziłam z dzieckiem na placu zabaw, on przetyrany na 102 a mi nogi z d...y wychodzą :oo2:

reklama
LORELAIN- to chyba nie doczytalam o tym kolorze:sorry2:a ja dzis sie zastanawialam nad melonem i irisem-sa podobne,ale melon troche cieplejszy kolor:tak::-)mam nadzieje,ze wyjdzie cudowny tymbardziej ze mamy meble wenge wiec bedzie ladnie pasowalo:-):-D

a mam wyszlo za zakupy 3500 ale dostalismy rabat 5 % wiec 180 zl taniej a pza tym za zakup powyzej 3000 sa bony 150 zl wazne do konca sierpnia wiec jakie drzewka jeszcze kupie:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry