maran-atha
Fanka BB :)
lor ale fajne chłopaki...
nienadrobie co dziś napisałyście bo nie mam czasu... jest u nas moja szwgierka, przyjechała na lato do pracy i nie zostawie jej samej by z wami pisać... no niestety
ale jak zacznie prace to bede miec wiecej czasu dla Was...
ja dalej czuje sie... dziwnie... być może ciążowo?? tak mnie sie coś zdaje, ale jeszcze pewności brak....
może wieczorkiem wlece Was poczytać to na razie babeczki...
nienadrobie co dziś napisałyście bo nie mam czasu... jest u nas moja szwgierka, przyjechała na lato do pracy i nie zostawie jej samej by z wami pisać... no niestety
ja dalej czuje sie... dziwnie... być może ciążowo?? tak mnie sie coś zdaje, ale jeszcze pewności brak....
może wieczorkiem wlece Was poczytać to na razie babeczki...
a jutro idziemy na wesele ... już widzę, jak atrakcyjnie będzie to wyglądać w mojej kiecce :-
Z Karolą przetestowałam wszystko i na mnie nic nie działało niestety. Teraz po prostu muszę coś zjeść lekkiego jak mnie zaczyna ssać i mulić i jest ok. Z 2-3 posiłków dziennie zrobiło mi się 5-7 maleńkich 
Nie no ogólnie to ostatnio sporo śpię jak mogę i odpoczywam bo siedzenie mnie szybko męczy :-( Na dodatek muszę jutro jechać obłożyć tą pracę i oddać a nie mam jej nawet skończonej :-( Czeka mnie dzisiaj ciężka noc :-(

i oczywiscie ,ze pokaze fotki
dobrze ze jestescie cali!!!!!!!!!