maryla86
Fanka BB :)
Lor witaj kochana, sliczne zdjęcie nad suwakiem.Ja czekam az Pol się wygrzebie i bezdiemy jechać. Mam nadzieję, ze bedzie trochę pogody w weekendzik i skorzystamy z wiosny.:-):-)
Pomysły u mnie już nie na topie. Maciek chciał zapas strun do gitary i kasę na kino. Chrześniakowi kupiłam komix z star wars bo chciał. Jak Maciek był mały to robiłam taki dzien dla dziecka i robiliśmy to na co miał ochotę. Lody, cyrk, karuzela, rowery a kiedyś miał pragnienie rozpalenia wielkiego ogniska i gaszenia go sikawką ogrodową, i tak w kółko przez pół dnia. To był okres strażakówKupowałam mu prezent niespodziankę i bawiliśmy się w poszukiwanie go, ja mu zostawiałam wskazówki,. Fajnie było.:-)
super pomysły masz i mamuśka z ciebie pierwsza klasa ja będe zgapiara i też tak będe kiedyś robić - bo po tem fajne wspomnienia są
mama dzioewczyny jednak miały racje że wykupujesz cały sklep
LORELAIN- to chyba nie doczytalam o tym kolorzea ja dzis sie zastanawialam nad melonem i irisem-sa podobne,ale melon troche cieplejszy kolor
:-)mam nadzieje,ze wyjdzie cudowny tymbardziej ze mamy meble wenge wiec bedzie ladnie pasowalo:-)
a mam wyszlo za zakupy 3500 ale dostalismy rabat 5 % wiec 180 zl taniej a pza tym za zakup powyzej 3000 sa bony 150 zl wazne do konca sierpnia wiec jakie drzewka jeszcze kupie![]()
to żeś kobito poszalała chłopaki są rewelacyjnemama - no to ładnie zaszalałaś :-)
a ja wrzucam wam fotkę moich chłopaków ;-)
![]()
ja też chce takiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam już nawet ogród brak tylko takiego ogrodnika albo ogrodniczkiNa pewno będzie ślicznie!
Mati ogrodnik :-)
![]()
a właśnie, mama ty się lubisz grzebać w ziemi... to może mi doradzisz jak mogłabym sobie urządzić balkon typu loggia, który rano jest całkowicie nasłoneczniony a od południa cały czas w cieniu?
no to superale jajca....
czekam juz dwa miesiace na pieniadze z uezpieczenia i dzisiaj mialam tam dzwonic i pytac co i jak... a teraz wchodze na konto a tam kasiurka..
150zl przed wyplata wpadlo mi do lapek![]()
i tego Ci kochana rzycze bądź ciążowa i czuj sie ciążowolor ale fajne chłopaki...
nienadrobie co dziś napisałyście bo nie mam czasu... jest u nas moja szwgierka, przyjechała na lato do pracy i nie zostawie jej samej by z wami pisać... no niestetyale jak zacznie prace to bede miec wiecej czasu dla Was...
ja dalej czuje sie... dziwnie... być może ciążowo?? tak mnie sie coś zdaje, ale jeszcze pewności brak....
może wieczorkiem wlece Was poczytać to na razie babeczki...
To mulenie to pikuś, z Karolą wymiotowałam od 6 tygodnia do końca 7 miesiącaZ Karolą przetestowałam wszystko i na mnie nic nie działało niestety. Teraz po prostu muszę coś zjeść lekkiego jak mnie zaczyna ssać i mulić i jest ok. Z 2-3 posiłków dziennie zrobiło mi się 5-7 maleńkich
A czym Cię wystraszyłam, najwyżej cię czeka żelazo i buraczki albo pomidorkiA o zdrowie trzeba dbać
Jak Ciebie zacznie mulić to się dowiesz dlaczegoNie no ogólnie to ostatnio sporo śpię jak mogę i odpoczywam bo siedzenie mnie szybko męczy :-( Na dodatek muszę jutro jechać obłożyć tą pracę i oddać a nie mam jej nawet skończonej :-( Czeka mnie dzisiaj ciężka noc :-(
Kinga - no to niezłe przeżycia miałaś dzisiaj
Albo zabije siebie albo Karolę - miauczy od samego rana - płacze i marudzi non stop, ma katar na dodatek bo wczoraj szalała i się spociła w przedszkolu i ją widocznie przewiało potem. A teraz marudna jest jak sto nieszczęść![]()
no mówisz że tez tak będe ????? jeszcze tylko prosze powiedz kiedy
serio ??? może ta data i mi szczęście przyniesieTroszke podczytalam w miedzyczasie, widze ze troszke sie ciesnienie dzisiaj podnioslo...
Bunia, dziekuje za zaproszonko;-)
Po drodze mi wcielo to co zaznaczylam do komentowania
Pamietam tylko ze Maryla testuje w dniu rocznicy mojego slubu;-)
Dziewczyny lece ogarnac jeszcze mieszkanko i pranie wstawic, ede jeszcze pozniej
Tymczasem milego wieczorku![]()
uuuuuuuuuu biedactwo współczujeDziewczyny kurde mać, ale jestem wściekła i głupia ... szok! .... no i to wszystko pzrez bb ( bez obrazy)... strasznie wciaga jak bagno i ciężko się od kompa oderwać. Kurde ale jestem głupia.
Wiecie co ja zrobiłam? ... tak się spieszyłam z frytkami, żeby wam odpisać,ze spaliłam sobie dwie nowe super patelnie bo zapomnialam, że wsadziłam je na dół do kuchenki bo w szafce już na nie nie miałam miejsca
Mama - nie nie, balkon jest juz świeżo pomalowany i kładziemy kafle ( juz upatrzone), ale chodziło mi o roślinki. Jak je dobrać, żeby było ładnie i podołały warunkom nasłonecznienia. Balkon jest długi na 8 m a szeroki na 3 m.
Witam))))
Nie było mnie jakiś czas...mam dużo pracy, w tygodniu nie zawsze mam czas by być na forumU mnie może być... Może troszkę przemęczona jestem, ale szybko dojdę do formy
Musze Was nadrobić dziewczynki, choć nie wiem czy dam radę przerobić tyle stron:-) czy są jakieś nowe fasolinki ???:-)
Z tego co wiem, Jeżynka będzie mamusią - Kochana raz jeszcze GRATULUJĘ !!!!!:-) ściskam!!!!
Pozdrawiam Was Wszystkie i przy okazji życzę Miłego Spokojnego weekendu, dużo uśmiechu na buzi, zero smutków :-):-):-):-)
Macie jakieś plany na weekend?Ja to tradycyjnie siedzę w domku
Jutro goście, ale za to od niedzieli przez dwa tygodnie mam spokój, teściowa jedzie na urlop
uf!
W końcu będę mogła po swojemu gotować, prać, sprzątać.......lista jest długa![]()
hej Iwonka super że sie odezwałaś

a ja dzis sie zastanawialam nad melonem i irisem-sa podobne,ale melon troche cieplejszy kolor
:-)mam nadzieje,ze wyjdzie cudowny tymbardziej ze mamy meble wenge wiec bedzie ladnie pasowalo:-)
Z Karolą przetestowałam wszystko i na mnie nic nie działało niestety. Teraz po prostu muszę coś zjeść lekkiego jak mnie zaczyna ssać i mulić i jest ok. Z 2-3 posiłków dziennie zrobiło mi się 5-7 maleńkich 

może w poniedziałek porobię fotki jak będzie jasno, bo teraz mam weekend w szkole