• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lor witaj kochana, sliczne zdjęcie nad suwakiem.Ja czekam az Pol się wygrzebie i bezdiemy jechać. Mam nadzieję, ze bedzie trochę pogody w weekendzik i skorzystamy z wiosny.:-):-)
Pomysły u mnie już nie na topie. Maciek chciał zapas strun do gitary i kasę na kino. Chrześniakowi kupiłam komix z star wars bo chciał. Jak Maciek był mały to robiłam taki dzien dla dziecka i robiliśmy to na co miał ochotę. Lody, cyrk, karuzela, rowery a kiedyś miał pragnienie rozpalenia wielkiego ogniska i gaszenia go sikawką ogrodową, i tak w kółko przez pół dnia. To był okres strażaków:-D:-D:-D:-DKupowałam mu prezent niespodziankę i bawiliśmy się w poszukiwanie go, ja mu zostawiałam wskazówki,. Fajnie było.:-)

super pomysły masz i mamuśka z ciebie pierwsza klasa ja będe zgapiara i też tak będe kiedyś robić - bo po tem fajne wspomnienia są :):):):)
mama dzioewczyny jednak miały racje że wykupujesz cały sklep :):):) super że zakupy udane :)

LORELAIN- to chyba nie doczytalam o tym kolorze:sorry2:a ja dzis sie zastanawialam nad melonem i irisem-sa podobne,ale melon troche cieplejszy kolor:tak::-)mam nadzieje,ze wyjdzie cudowny tymbardziej ze mamy meble wenge wiec bedzie ladnie pasowalo:-):-D

a mam wyszlo za zakupy 3500 ale dostalismy rabat 5 % wiec 180 zl taniej a pza tym za zakup powyzej 3000 sa bony 150 zl wazne do konca sierpnia wiec jakie drzewka jeszcze kupie:-D:-D:-D
:szok: to żeś kobito poszalała :):):):):):)

mama - no to ładnie zaszalałaś :-)

a ja wrzucam wam fotkę moich chłopaków ;-)

iwoh10.jpg
chłopaki są rewelacyjne :)
Na pewno będzie ślicznie!:tak::tak::tak:

Mati ogrodnik :-)

5ck3ys.jpg

a właśnie, mama ty się lubisz grzebać w ziemi... to może mi doradzisz jak mogłabym sobie urządzić balkon typu loggia, który rano jest całkowicie nasłoneczniony a od południa cały czas w cieniu?
ja też chce takiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam już nawet ogród brak tylko takiego ogrodnika albo ogrodniczki :):)

ale jajca....

czekam juz dwa miesiace na pieniadze z uezpieczenia i dzisiaj mialam tam dzwonic i pytac co i jak... a teraz wchodze na konto a tam kasiurka..
150zl przed wyplata wpadlo mi do lapek:-D
no to super :) kasiora fajna rzecz:) lubie ją mieć :):):):):) tylko jakoś zawsze mało :):):):):)

lor ale fajne chłopaki...
nienadrobie co dziś napisałyście bo nie mam czasu... jest u nas moja szwgierka, przyjechała na lato do pracy i nie zostawie jej samej by z wami pisać... no niestety :( ale jak zacznie prace to bede miec wiecej czasu dla Was...
ja dalej czuje sie... dziwnie... być może ciążowo?? tak mnie sie coś zdaje, ale jeszcze pewności brak....
może wieczorkiem wlece Was poczytać to na razie babeczki...
i tego Ci kochana rzycze bądź ciążowa i czuj sie ciążowo :):):)

To mulenie to pikuś, z Karolą wymiotowałam od 6 tygodnia do końca 7 miesiąca :-p Z Karolą przetestowałam wszystko i na mnie nic nie działało niestety. Teraz po prostu muszę coś zjeść lekkiego jak mnie zaczyna ssać i mulić i jest ok. Z 2-3 posiłków dziennie zrobiło mi się 5-7 maleńkich :dry:

A czym Cię wystraszyłam, najwyżej cię czeka żelazo i buraczki albo pomidorki :tak: A o zdrowie trzeba dbać :tak:

Jak Ciebie zacznie mulić to się dowiesz dlaczego :-D Nie no ogólnie to ostatnio sporo śpię jak mogę i odpoczywam bo siedzenie mnie szybko męczy :-( Na dodatek muszę jutro jechać obłożyć tą pracę i oddać a nie mam jej nawet skończonej :-( Czeka mnie dzisiaj ciężka noc :-(

Kinga - no to niezłe przeżycia miałaś dzisiaj :sorry:

Albo zabije siebie albo Karolę - miauczy od samego rana - płacze i marudzi non stop, ma katar na dodatek bo wczoraj szalała i się spociła w przedszkolu i ją widocznie przewiało potem. A teraz marudna jest jak sto nieszczęść :dry:

no mówisz że tez tak będe ????? jeszcze tylko prosze powiedz kiedy :):):):) tylko nie przemęcz sie dzisiaj i kropka też :) i uda Ci sie wierze w Ciebie :)

Troszke podczytalam w miedzyczasie, widze ze troszke sie ciesnienie dzisiaj podnioslo...

Bunia, dziekuje za zaproszonko;-)
Po drodze mi wcielo to co zaznaczylam do komentowania:wściekła/y:

Pamietam tylko ze Maryla testuje w dniu rocznicy mojego slubu;-)
Dziewczyny lece ogarnac jeszcze mieszkanko i pranie wstawic, ede jeszcze pozniej
Tymczasem milego wieczorku;)
serio ??? może ta data i mi szczęście przyniesie :):):):)

Dziewczyny kurde mać, ale jestem wściekła i głupia ... szok! .... no i to wszystko pzrez bb ( bez obrazy)... strasznie wciaga jak bagno i ciężko się od kompa oderwać. Kurde ale jestem głupia.

Wiecie co ja zrobiłam? ... tak się spieszyłam z frytkami, żeby wam odpisać,ze spaliłam sobie dwie nowe super patelnie bo zapomnialam, że wsadziłam je na dół do kuchenki bo w szafce już na nie nie miałam miejsca :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mama - nie nie, balkon jest juz świeżo pomalowany i kładziemy kafle ( juz upatrzone), ale chodziło mi o roślinki. Jak je dobrać, żeby było ładnie i podołały warunkom nasłonecznienia. Balkon jest długi na 8 m a szeroki na 3 m.
uuuuuuuuuu biedactwo współczuje

Witam:)))))

Nie było mnie jakiś czas...mam dużo pracy, w tygodniu nie zawsze mam czas by być na forum:sorry2: U mnie może być... Może troszkę przemęczona jestem, ale szybko dojdę do formy:tak:
Musze Was nadrobić dziewczynki, choć nie wiem czy dam radę przerobić tyle stron:-) czy są jakieś nowe fasolinki ???:-)

Z tego co wiem, Jeżynka będzie mamusią - Kochana raz jeszcze GRATULUJĘ !!!!!:-) ściskam!!!!

Pozdrawiam Was Wszystkie i przy okazji życzę Miłego Spokojnego weekendu, dużo uśmiechu na buzi, zero smutków :-):-):-):-)

Macie jakieś plany na weekend? :sorry2: Ja to tradycyjnie siedzę w domku:dry: Jutro goście, ale za to od niedzieli przez dwa tygodnie mam spokój, teściowa jedzie na urlop:-p uf!
W końcu będę mogła po swojemu gotować, prać, sprzątać.......lista jest długa:-p

hej Iwonka super że sie odezwałaś :):):):) a Ty z teściową mieszkasz tak ?? dobrze rozumiem ???

reklama
IWONKA- bo czas kolacji :) ja tez narazie zmykam bo Zuzi ide poczytac a potem Domi do kąpania,ale wroce :))

MARYLKA- czesc a co dziewczyny pisaly,ze wykupie pól sklepu???? ;)) no troche potrzebnych rzeczy sie nazbieralo,a teraz bedziemy powoli robic :)
fajnie ze wlecialas ,ja ide czytac Zuzi

Ostatnia edycja:
Kiedy macie rocznice? :-)....my mamy 2 czerwca ;-)

Sol - powodzenia w wykańczaniu pracy, ja dzisiaj dostałam wyniki plagiatu i mam 0%, juz jest praca przygotowana i jutro składam już na uczelni oryginał :happy2:

Mama - heheh, ale się usmiałam, to jak doradzisz mi coś z tym balkonem? ... uwzględniając pomidorki koktajlowe w dwóch donicach.

Jol - mnei też dzisiaj troszkę przypiekło, od razu piegi mi powychodziły :dry:

Marantha - tak tak uciekaj do szwagierki :happy2:

Małapralinka - fajnie z ubezpieczeniem :-)

Ja sobie robię właśnie frytki na kolacje :sorry:

My tez 2 czerwca:-) Moj prezent urodzinowy o dwa dni wczesniej urodzinki;-)

Dziewczyny kurde mać, ale jestem wściekła i głupia ... szok! .... no i to wszystko pzrez bb ( bez obrazy)... strasznie wciaga jak bagno i ciężko się od kompa oderwać. Kurde ale jestem głupia.

Wiecie co ja zrobiłam? ... tak się spieszyłam z frytkami, żeby wam odpisać,ze spaliłam sobie dwie nowe super patelnie bo zapomnialam, że wsadziłam je na dół do kuchenki bo w szafce już na nie nie miałam miejsca :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mama - nie nie, balkon jest juz świeżo pomalowany i kładziemy kafle ( juz upatrzone), ale chodziło mi o roślinki. Jak je dobrać, żeby było ładnie i podołały warunkom nasłonecznienia. Balkon jest długi na 8 m a szeroki na 3 m.

O kirczaki, to nie ciekawie, wspolczuje:-(
Macie jakieś plany na weekend? :sorry2: Ja to tradycyjnie siedzę w domku:dry: Jutro goście, ale za to od niedzieli przez dwa tygodnie mam spokój, teściowa jedzie na urlop:-p uf!
W końcu będę mogła po swojemu gotować, prać, sprzątać.......lista jest długa:-p

Ja jutro wolne, mezus tez wolne wiec leniu****emy pewnie:-)
a w niedziele do pracki:-(

Maryla ta data to musi byc szczesliwa;-)

Ostatnia edycja:
Może podrzucisz jakieś zdjęcia tego kompletu, jak będziesz mogła.

na pewno wrzucę fotki, ale jak zrobię. jak to już wszystko się wniosło na górę, umyło i ustawiło to już ciemno :eek: może w poniedziałek porobię fotki jak będzie jasno, bo teraz mam weekend w szkole :-D

Co do tolerancji - pamiętam jak miałąm strasznie zły dzień bo test wyszedł negatywny - nikt mi nic złego nie napisał jak powiedziałam, że narazie nie mam siły pisać, że potrzebuję czasu - otrzymałam od was wsparcie i otwartą bramę jak dojdę do siebie to mam wracać nikt nie utyskiwał ani nic w tym stylu ehh szkoda ze się tak nie fajnie porobiło, ale ty buniu nie powinnaś sobie mieć nic do zarzucenia

dziękuję bardzo- teraz już też tak myślę :-D :tak:

opony w porządku (wymienialiśmy na letnie nowe) amortyzator i podopra do wymiany poszły i jeszcze inne czesci.. części do naszego auta są drogie sam amortyzator to ponad 300zł :/ no ale trzeba bylo naprawić. I teraz juz bedzie bezpiecznie przynajmniej.

ważne, że wszystko ok. mój małżyk jest z zawodu mechanikiem samochodowym :-D , więc nas utrzymanie auta kosztuje dużo mniej, bo tylko za części. a przeważnie jest tak, że za robotę więcej biorą.

no no no mama zaszalałaś z zakupami- fajnie tak. też bym chciała móc się urządzać we własnym domku :dry: na to niestety muszę jeszcze pewnie dłuuuuugo zaczekać. ale za to dziś trochę się "wyżyłam" artystycznie- meblowo i jak narazie rządze ogarnięte :-D

wisienka ja też uwielbiam galaretkę z opakowania!!!!! mnnnnnnnnnnniaaaaaaaaaaaammmmmmm!!!!! :-D ja uwielbiam pomarańczową, cytrynową i..... wiśniową (ale zabawnie wyszło- wisienko ;-) )

lorelain gratuluję geniuszu :-p nie łam się- dobrze że ci kuchnia z dymem nie poszła, bo byś nie miała już co upiększać :-D ja miałam podobnie- też chowam patelnie do piekarnika ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maryla86 - no niestety tak:sorry2: Jak na razie mieszkam z teściową, i przyznam, że różnie się układa, gdybym wiedziała, że tak będzie to w życiu bym się nie wprowadziła:no:

Dziewczyny, to w takim razie smacznego Wam życzę:-) Ja w sumie po podwójnej kolacji, ponieważ jedną nie mogłam się najeść :-D:-D Jakiś mam straszny apetyt, konia z kopytami bym wsunęła:sorry2: Ale to pewnie przed @

ale mam wygodne foteeeeeeeleeeeeeeeeeee :-D superaśnie :-D

acha- chciałam jeszcze napisać, że wczoraj tak mnie kłuło w jajnikach (obu) tak dziwnie. może te moje mikruskowe pęcherzyki rosły. bo na owulkę za wcześnie (po clo miałam w ok. 15-16dc a dziś jest 11dc). a dzisiaj już nic nie czuję :eek: i nie wiem co jest grane :confused:

O- poczułam :-) trzeba dziś znowu małża dorwać. boboseksy z "przechrzczeniem" nowego kompletu. a fotele taaaaaaaaakie duże są ;-) oj się będzie działo :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama nie no dziewczyny mówiły że wykupisz cały sklep :):):):):):):)

Iwonka a ja mieszkam z rodzicami i dziadkami :) w jednym domu 3 pokolenia , dziadki na dole a ja z rodzicami na gurze i jeszcze jeden pokój wolny stoi - wiadomo dla kogo :) generalnie jest tak że my z rodzicami cały dzień w domu a dziadek zawsze coś majstruje babcia znowu w kuchni :) nam pyszności gotuje i w sumie jemy tylko razem posiłki no i weekend czasem coś tam ale nie odczuwam jakoś natłoku i że tyle nas jest i na szczęście - odpukac w niemalowane na razie sie dogadujemy :) a że jestem jedynakiem to tesz lżej no a na kupno czy wnajem nas nie stac i choć ja bym chciała na swoje to mój książe nie bardzo i pewno tak zostaniemy :) i po mału ładujemy w ten dom i w ogródek - bo mieszkamy jak mama w bliźniaku i mamy fajny ogród :)

bunia ja sie wogule na tym nie zanam :( to nie pomoge :(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry