Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziewczyny kurde mać, ale jestem wściekła i głupia ... szok! .... no i to wszystko pzrez bb ( bez obrazy)... strasznie wciaga jak bagno i ciężko się od kompa oderwać. Kurde ale jestem głupia.
Wiecie co ja zrobiłam? ... tak się spieszyłam z frytkami, żeby wam odpisać,ze spaliłam sobie dwie nowe super patelnie bo zapomnialam, że wsadziłam je na dół do kuchenki bo w szafce już na nie nie miałam miejsca![]()
U mnie może być... Może troszkę przemęczona jestem, ale szybko dojdę do formy

taki masz balkon
to jak taras
a jesli chodzi o roślinki to polecam tuje konika-wygladaja jak male choinki ale rosną bardzo powoli i uwielbiaja slonko
fajnie by wygladaly w dlugiej drewnianej dniczce-widzialam takie w Leroy
;-)za 80 zl t tak 2 Ci wejda te tuje,poza tym tez wolno rosnie bukszpan i tez dostaniesz uformowany w choinke lub w kule.zaraz Ci zrobie fotke tej tui konika-pojde specjalnie na ogrod chciaz padal;-):-)hihi ja lubie mleko w proszku
Witam wszystkich ! ... mąż pojechal do wideoteki po filmy na wieczór, a ja mam chwilkę czasu dla siebie ;-)
Lecę was ponadrabiąć:-)
Macie jakieś pomysły na prezent z okazji dnia dziecka?![]()
Ja to tradycyjnie siedzę w domku
Jutro goście, ale za to od niedzieli przez dwa tygodnie mam spokój, teściowa jedzie na urlop
uf!