reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuje za miłe przyjęcie :-)
Dobry pomysł z tym CLO zobaczymy jak nie bede mogła po kilku m-cach zajść to na pewno wyprubuje :-) ale wymysliłam sobie że na razie bede brała nadal tabletki anty i potem odrazu sprubuje zajść bo słyszałam że wtedy też jest możliwe zajście w ciaże mnoga a jednoczesnie nie wpływa to na stan płodu. Jak myslicie dobry to pomysł:confused:

Życzę Wam wszystkie pięknych i zdrowych dzieciaczków a przynajmniej zajścia w ciaże w tym nowym 2010 roku

reklama
maryla - nie bez powodu lekarze zalecają odczekać pół roku po odstawieniu antykoncepcji z zajściem w ciążę. Taka ciąża zaraz po odstawieniu może być "niestabilna" - może dojść do powikłań, poronień lub problemów z rozwojem układu nerwowego u dziecka. Jednak chociaż dzisiejsza anty jest w miarę bezpieczna lepiej dmuchać na zimne i słuchać tych zaleceń. Ja pod koniec lutego kończę plastry i przechodzimy na same prezerwatywy. A plastry brałam tylko po to żeby sobie uregulować @ bo już mnie coś trafiało. A ciążę planuję na sierpień/wrzesień :tak:

Nie wiem jak u was ale u mnie śnieżyca :-D:-D Idę do sklepu kupić kiełbasę do leczo :tak:

marylka : ty tak jak ja planujesz porod w 2011 ale pod koniec
ja straania zaczynam AZ za rok, czyli na poczatku 2011, wiec chyba troche za szybko przybylam na ten watek, no ale co tam :) chcialabym urodzic drugie dziecko miedzy wrzesniem a grudniem 2011
pozdrawiam wszystkie staraczki!

Dzięki Sol za info ja jeszcze nie byłam u mojego gina dopiero w styczniu sie wybieram ale dzięki że mi powiedziałaś skoro tak to myslę że pobiore jeszcze jakies 6 m-cy tabsy potem odstawie na 6 i może w między czasie lub po tych 6 m-cach będzie dzidzi ;-) Nie wiedziałam że moga być takie powikłania i masz racje nie będe ryzykować.

josephine ciesze sie że nie jestem sama, że nie tylko ja z takim wyprzedzeniem planuję, mam nadzieje ze uda nam sie z Tą dzidzią tak jak zaplanowałysmy :)

Tak bardzo pragniemy z męzem dziecka, ale chciała bym jeszcze troche podreperowac finanse i z tąd to czekanie, no chyba że nie wytrzymam :) to będziemy szaleć wczesniej ;-)

Kochane! życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku :-)

happy-new-year-bunny.gif

Ja spadam się powoli szykować:tak:

maryla - finansami się nie przejmuj - ja też jestem na utrzymaniu męża. Zaszłam w ciążę będąc na stażu a że musiałam iść na L4 to diabli wzięli staż i od tamtej pory pracowałam aż 2 miesiące bo się z szefową pożarłam. W kwietniu/maju bronię inżyniera. Mój mąż też jest zdania że powinnam choć trochę popracować ale po to żeby mi coś na tą emeryturę szło i żebym później mogła coś do CV wpisać. Jak na razie kazał mi się skoncentrować na pisaniu pracy co idzie mi jak krew z nosa. A po obronach sama chcę iść do pracy - Karola od września do przedszkola a ja na magisterium zaocznie. Chociaż wiem że moja pensja będzie szła na przedszkole - posyłamy ją do prywatnego bo będzie we wrześniu miała 2,5 roku i na moją szkołę. A na wrzesień planuję staranka o następną dzidzię bo chciałabym znowu na wiosnę urodzić - powiem wam ze jest świetnie na wiosnę - można od razu z dzieckiem na spacery wychodzić i jak szybko się spada z wagi :tak::-D O jejku i znowu eseje piszę :-D

Niech Nowy Rok pozbawiony będzie przykrości,
A składa się z sukcesów i samych radości!!!
Wszystkiego najlepszego !!!!:biggrin2:

Witam nowe staraczki :-)

Dziś dzień miałam zabiegany...

Życzę wam dziewczyny wszystkiego dobrego z okazji nowego roku,szampańskiej zabawy i spełnienia marzeń w nowym roku :happy2:

...a my siedzimy z mężem,wcinamy czipsy i drinkujemy,Alan jeszcze siedzi z nami i ogląda film :-)

reklama
Ale jestem szczęśliwa!!! To był najpiękniejszy Sylwester w życiu, bo...

K. mi się oświadczył!:-):-):-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry