agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
josephine dziękuje
lovely szczęścia życzę kochana
a jak wam mija wieczorek?
ja lecę oglądac film z mężem,synek już śpi a jutro wybieram się na babskie zakupy także czeka mnie kolejny ciekawy dzień no a od poniedziałku do pracy,koniec urlopu heh teraz będę musiała czekac do marca aż polecimy do Pl :-)
lovely szczęścia życzę kochana
a jak wam mija wieczorek?
ja lecę oglądac film z mężem,synek już śpi a jutro wybieram się na babskie zakupy także czeka mnie kolejny ciekawy dzień no a od poniedziałku do pracy,koniec urlopu heh teraz będę musiała czekac do marca aż polecimy do Pl :-)
Niesteyy jest tu sama z dwojka i mieszka razem z bratem.Troche sie biedna podlamala ale zamiast w pokoju siedziec zaprosilismy ja do nas.Zabawa byla super,my troche popilysmy i tanczylysmy
Najbardziej jednak chyba dzieci mialy radoche.Na stoliku same smakolyki,balony,petardy.Niestety nie dotrwaly do 12 i ominely je widoki ogni:-(
Bardzo milo mnie zaskoczyl ale nawet chwili sie nie zastanawialam i powiedzialam tak
Najpierw u mojej mamy a pozniej odwiedzam tesciowa.Obydwie juz planuja imprezy i nie da sie im przetlumaczyc ze wystarczy u jednej babci
Ale Sylwek udany usmialam sie, najadlam i wybawilam. No i niestety za duzo wypilam (co okazalo sie rano), juz zapomnialam jaka sile ma alkohol, bo ostatni raz pilam brrr 18miesiecy, bo w ciazy i pozniej karmiac piersia nie tknelam ani lyka... a najgorsze w tym to ze rano o 7.30 moja corcia byla juz wyspana i mamusia musiala sie nia zajac i bawic sie, turlac, ganiac na czworakach, a glowa pekala heheh
LH za niskie, a FSH za wysokie.
.Ja tu dostaje na Dominika Child Benefit ktory od okresu przyznania liczy mi lata do emerytury.Czyli minimum do ukonczenia 16 lat Dominika te lata mi sie licza