• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czesc Babeczki
Oj tak puste koperty tez sie zdarzaja na weselach fakt chamstwo.U mnie zaczeły dzis sie pojawiac objawy na @ :( wogole to kiepski dzis humor moja kolezanka z pracy nie żyje była jeszcze we wtorek gadałysmy żartowałysmy i wogole a tu ach życie przeprasza,m ,ze smuce tu na wątku .

Bunia to super weselicho skoro tak dobrze o nim mówili to dobry znak :-):-)A obrączki od chrzestnego to super prezent. U nas Mój kupował obrączki, a tak to każdy za swoich gości płaci..
Eh, mamuśkę na noc wzięlo na rozmowy o weselu. Nie chce mi się dyskutować na ten temat, bo i tak się z nią nie zgodzę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Słońce przykro mi z powodu Taty. Wiem, że to musi być cholernie czułe i ludzie pewnie tego nie rozumieją dlaczego nie płaczesz na innych pogrzebach... bo wiele łez już wylałaś :( Eh, tulę kochana.

Maggy cudowne te zdjęcia. Ta błękitna laguna i to morze eh :] Gdzie to w ogóle jest?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PYSIA- walcz,pewnie:tak::-)
ja pije piwko z moim i padam po dzisiejszym dniu:tak:byl bardzo mily,ale meczacy,gdyby w tym sklepie byl cos d zjedzenia i jakas kawka to bysmy sobie przerwe zrobili a tak uchym pysku tyle godzin...

Mama nie ma to jak wieczor z meżem moj dopiero bedzie okolo 23 wiec siedze sama :( ale mam przygotowane winko bo dzis odebrałam swoj certfikat wiec jest co oblewac , choc nie mam humoru .

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry