• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny net mi muli, wykorzystala juz miesieczny limit...
doladowalam jeszcze pare mega, ale w ciagu 24 h to wlacza, czyli moze za godzinke, dwie...
poki co stronka mi sie otwiera 10- minut:-(

Spokojnej nocki Wam zycze, a moze przy weekendzie to serduszkowanie bedzie bezstresowe;-)

reklama
Fleur ja też jestem przekonana, że będziemy się tylko przechwalac która ma większy brzuchalek ciążowy :-):-)
malapralinka cieszę się, że dziś lepiej. Ja bym nie mogła korzystac na limit netowy, eh to nie dla mnie. Za dużo siedzę na necie ;]
Lorelain fajne zdjęcia, a odnośnie frytek to masakra. Na pocieszenie napiszę Ci, że ponad rok temu ja mądra z dzieckiem miałam gdzieś tam jechać autobusem i wszystko na tempo szykowałam itp i z tego wszystkiego później dostałam telefon z domu, że czajnik zostawiłam z wodą na gazie, w domu jeden smród, dobrze że domownik wrócił po 2,3 godzinach od mojego wybycia z domu. Ale trzęsłam się jak galareta tak mi było źle i się pięknie wystraszyłam. Na szczęście dom stoi na swoim miejscu ale to był szok dla mnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczyny:-) Długo nie wchodziłam, ale z mężem mieliśmy dużo czasu i postanowiliśmy go przeznaczyć dla siebie:zawstydzona/y:

Dziewczyny, przepraszam. Muszę iść. Mąż mnie gdzieś ciąga na spacer. Będe jutro napewno. Trzymajcie się i nie gniewajcie.

no to ja wpadłam Was poczytać, Ala spi, szwagierka na drugim laptopie gada ze swoim chłopcem hehehe... no a ja mam troszke czasu dla Was... a tak mi sie teskni jak nie moge wejsć... uzależnienie mam a tu przymusowe ograniczenie hehehe... ale dam rade, mąż w pracy do 24:00

Fleur przykro mi z powodu Twojej koleżanki
mama no to widze, że zakupy bardzo udane
pysia wracaj do zdrówka kochana :)
zapmarta moja lutówko 2009 odpoczywaj dużo póki możesz bo póxniej to naprawde będzie kiepsko z czasem na odpoczynek :)
małapralina będzie dobrze, tylko duży spokój a wszystko się ułoży :)
marylka bunia fajnie miałyście z tymi prababciami :) ja nie mam takich fajuśnych wspomnień... bo ja nawet prabaci nie znałam...
bibinka kochana dobrze, że wreszcie Ci sie trafił jakiś normalny gin :) ciesze sie, że Cie zbadał i żeś zdrowa jak koń :) tylko Alutki mi szkoda bo sie bidulka musi wymęczyć ...
wisienka udanego wieczoru z rodzinką :)
nie pamietam juz czy napisałam wszystko co chiałam... skleroza nie boli...

trzeba by iść pod prysznic... ale nie chce mi sie jak cholera

Zagadalam sie z kumpela przez telefon:tak::tak::tak:

PYSIA- ja kupilam taki pojemnik na mydlo w plynie stojacy-stoi na umywalce:tak:mowisz ,ze kamien na scianie extra wyglada??:-)

MARAN-Zakupy baaardzo udane;-)czekam kiedy zrobisz test i trzymam kciuki:-):-)

WISIEŃKA- fajnie,ze znalazlas dla nas chwile:tak:

kochane moje ja lece-piwko + zmeczenie i czuje sie poknana.
jutro Zuza ma festyn w przedszklu i rano bede piekla ciast bo obiecalam ze przyniose:tak:

kolorowych snów i karaluchy!!! :))

Maran-atha, dziś o wiele wiele lepiej niż przedwczoraj jest uf nie chwaląc tak w ogóle :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A odnośnie tematu Marylki i innych to ja prababci niestety nie znałam ale za to mam superową Babcię, u ktorej własnie dziś byłam. Tematy nigdy się nam nie kończą i choć moja mamuśka cały czas wspomina ją bardzo źle sprzed wielu lat tak mnie wcale tym nie zniechęca, bo Babcię kocham najmocniej na całym świecie. Dziś byłam chyba z 3 razy w sklepie, a bo Babcia dała pieniądze wnusi i prawnusi i tak chodziłyśmy po smakołyki. Kochana NASZA :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mama
kamień super wygląda. Eh, właśnie z tym pojemnikiem tak się zastanawiam czy warto wiercic czy lepiej kupić stojący. No nie wiem ale mamy już wypatrzony do kompletu, mamy uchwyt na papier i wieszak na ręczniki i stojak też byłby mat, a nie błysk

reklama
Ja budu wykorzystywać jutro chopa MOjego cudownego :-):-):-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jak seksoholiczka jakaś myslę o tym od poniedziałku ale spoko, na wieczór dopiero się dopadniemy, bo tak to jutro będziemy jeździć i jeździć

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry