• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisieńka, to BB na nas działa jak na dziecko bajka czytana przed snem

Dobranoc :-D

Witam:))
Nie dawno wróciłam z pracy i nie chce mi się spać,idę was poczytać :-)

...poczytałam sobie nasz wątek i inne wątki i teraz mogę iść spać:)
Dobranoc!

Ostatnia edycja:
dzień dobry :-D niemożliwa niemożliwość- jestem dziś pierwsza na BB :-p
obudził mnie oczywiście mój kocurek- pieszczoch przylazł do łóżka i nie odpuszczał, dopóki go nie poprzytulałam :-D
teraz piję sobię kawkę
przypomniało mi się, że nie mam zrobionego zadania na dzisiaj- kurcze :dry: muszę się za to zabrać, bo jak go nie oddam, to mi babka obniży ocenę z egzaminu (a egzamin mam 12.06). z rachunkowości :dry: a w poprzednim semestrze miałam 5 (jakimś cudem ;-) ) no nic, trzeba się zabrać za pisanie :-D
napiszę jeszcze, że fotele są suuuuuuupeeeeeeeer ;-) :-p

ach i pysiu- ja też mam cudowną i ukochaną babiczkę :-D to moje cudo najukochańsze na świecie. ona mnie prawie wychowała, bo tam najczęściej na weekendy chodziłam (też mieszka niedalego). z nią mogę porozmawiać o wszystkim. jak mam jakiś problem to najpierw jadę do babci. dopiero potem do mamy wpadnę (choć też mam dobre relacje). babcia mnie wspierała w najtrudniejszych chwilach i wielu rzeczy nauczyła. moja kochana babiczka :-D

życzę wam dziewczynki miłego dnia :-) ja jadę dopiero o 11, więc może któraś jeszcze dołączy do tego czasu. no ale dzisiaj sobota, można sobie pospać :-)

pokażę wam jeszcze moje zwierzaki :-D ostatnio się chwaliłyście swoimi to ja wam wklikam moje futrzaki kochane :-D

Załączniki

• Zdjęcie012.jpg
    Zdjęcie012.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 31
  • zdjęcia do rozłożenia 026.jpg
    zdjęcia do rozłożenia 026.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 34
  • 050.jpg
    050.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 31
  • 007.jpg
    007.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 32
  • 011.jpg
    011.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 29
  • 028.jpg
    028.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 31
Dzień dobry:-):-):-)
BUNIA super zwierzaczki:tak::tak: I widzę że też masz owczarka niemieckiego - nawet podobny do naszego psiura;-);-)
A mnie obudziło słoneczko i postanowiłam trochę poczytać co wczoraj naskrobałyście:cool2: Duuuużżżżoooo tego:szok::szok::szok:

witaj nika :-D ano taki sobie owczar :-) na zdjęciu nie widać, ale jest ogromny- moje niuni niuni :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry