• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bunia dokładnie - dobrze jest internet:-):-):-) A dla mnie najlepszym wynalazkiem jest SKYPE - moi rodzice dzwonią codziennie a Pati zdaje im relację z całego dnia:cool2::cool2::cool2:
Idę wszamać jakieś śniadanko bo wcześniej się zaczytałam a teraz już zaczynam być głodna;-) Ale nadrobiłam

BUNIA - i jak nowy fotel:-D:-D
NAGAPALMA - my tu po to jesteśmy żeby pocieszać i wspierać:tak: Trzymaj się kochana
AGNIESZKA - fajne plany wakacyjne:-):-)
LORELAIN - fajnych masz tych swoich chłopaków:tak: A co do prezentu to sama się zastanawiam co tu wymyślić dla Pati bo niedawno miała urodziny:confused::-D
ZAPMARTA - odpoczywaj ile wlezie:tak::tak:
PYSIA - zdrówka życzę:tak::tak: No i już weekend:-D:-D
BIBINKA - bardzo się cieszę że znalazłaś dobrego gina i jesteś zdrowa:tak::tak: I dużo zdrówka dla Alutki:-):-)
MAGGY - w pięknym miejscu mieszkasz:tak:
MAMA - udane zakupy były:-D:-D No i trzymam kciuki od jutra żeby się udało:tak::tak:
I niestety nie będziemy testować razem:no: :no:

Życzę Wam wszystkim spokojnego i rodzinnego weekendu:-):-)

hej hello:tak:.witam sie i zaraz zmykam,dziś goście,więc szykowanie czeka:tak:.muszę się pochwalić,że mąż pięęękne prezenty mi dziś dał:tak::-)
marylka kopa przyjęłam:zawstydzona/y:,d...boli:-D
mama,zapmarta,maran,nika mam nadzieję,że to dobry gin:tak:,tylko na te moje jajniki nic nie pomoże:-(...
bunia kotki słodkie:tak:
hej aga :-)

u mnie dziś piękna pogoda:tak:,a z Alą lepiej,właśnie puszcza bańki na balkonie;)

hej Agnieszka hej Nika :):):):):)
Bunia jak tam zadanie już zrobione ??

za chiny ludowe nie umiem z tym ruszyć :confused: najgorsze jest to, że te zadanie robili jak mnie na zajęciach nie było bo byłam na komunii, a teraz babka sobie zażyczyła, ze mamy jej je oddać na osobnych kartkach. mam notatki odpisane i wogóle, ale nawet nie umiem załapać o co chodzi :dry: tak to jest, jak babka nie umie tłumaczyć. ale dzwoniłam do koleżanki- będzie w szkole wcześniej to ją zdybię i odpiszę :-D i oddam babce :-p

reklama
Dziendoberek:-D
a ja niedawno wstalam , na dodatek mama mnie obudzila telefonem:-p

Chorutka jednak dalej jestem..
Wczoraj caly dzien migrena, musialam zasnac ze scierka na czole, nasaczona amolem...
dzisiaj z lozka nie wychodze...

Nawet na przytulanki nie ma ostatnio ochoty...
Jedyne byly w 12 dc a dzisiaj jest 16 dc i po moich oserwacjach wychodzi ze to dzisiaj owulacja:-(

Bunia zwierzaki rewelacyjne, mezowi ani ich nie pokazuje o On to kotki uwielbia...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry