• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maryla to rewelacja ze bedziemy razem:-)

Dziewczynki oczy mi sie zamykaja jeszze, ide sie polozyc na troche, moze szyciej wyzdrowieje, do potem;-)
Buziaki

reklama
Nika no nie masz wyjścia jak Patrycja prosi to juz musisz walczyć i w kazdej wolnej chwili rzucać się na męża juz w progu :):):) ja trzymam kciuki żeby córa nie musiała długo czekać :)
no nawet ładnie dzis słoneczko świeci ale ludzie chyba jeszcze śpią :) mam nadzieje że niedługo przyjdą :)

a ja nie wspomniałam że dziś po pracy rządze w kuchni :):):) jak nigdy :):):) mama z dziadkami pojechali na pszczoły (bo dziadek choduje niedaleko od nas i wczoraj wybierali mód z 9 uli i jeszcze 18 im zostało to dziś prędko nie wrócą dopiero na kolacje a i tak jak zrobią połowe to będzie dobrze :) a ja dziś spageterie robić będe dla odmiany :):) i jak mnie mocno najdzie ochota to może nawet sernik na zimno zrobie albo cuś no niewiem jeszcze ale puki co mam ochote :)

Agnieszka- no to super, ze przeglada :D
ja dla Waszej rodziniki polecam St. Pauls Bay! jest tam plaza piaszczysta i typowo turystyczne miasteczko :) no i mnostwo restauracji i sklepow ;) heheehe
moj znajomy byl z zona i 1.5 roczna coreczka w czerwcu rok temu i bardzo sobie chwalil..
aha! tylko nie przyjezdzajcie na przelomie lipca/sierpnia.. bo wtedy sa ogromne upaly i ciezko wytrzymac :)

a testowac bede ja ze stokrotka.. ale dopiero 2.. czy 3 czerwca.. nie wiem, ktora wczesniej :D
Dzięki za informacje:)
W taki razie życzę pięknych dwóch kreseczek wam kochane:)
AGA - co u Ciebie? Jakie plany na długi weekend:cool2:

U mnie ok:)
Planujemy z mężem już drugie wakacje,najpierw wybieramy się do Polski aby wyrobić sobie paszporty a po nowym roku ruszymy za granice:)Cieszę się że są plany teraz trzeba dążyć do ich realizowania.
Poza tym mamy weekend s ni wolne bo w poniedziałek mamy bank holidey:)Także będę miała czas na was :-D

A co u Ciebie kochana?
Bibinka dziś Twoje święto?

marylka ano mam urodzinki:zawstydzona/y:.dziękuję za zyczenia:tak::-)
nika również miłego:-).moja Ala też uwielbia olinka;)
malapralinka zdrówka życzę:tak:
bunia :-D:-D:-D:-D:-D:-D
meggy witaj:tak:
ale Cie wyczułam :):) STO LAT STO LATA NIECH ŻYJE ŻYJE NAM ... A KTO OCZYWIŚCIE BIBINKA !!!!!!!!!!!! A KTO Z NAMI NIE WYPIJE (CHOC KAWY) A KTO Z NAMI NIE WYPIJE NIECH POD STOŁEM ZAŚNIE STOLAT STO LAT ..... NIECH JEJ GWIAZDKA POMYŚLNOŚCI NIGDY NIE ZAGAŚNIE NIGDY NIE ZAGAŚNIE .... (no i już dale nie śpiewam bo wam bębenki popękają :) )
Maryla to rewelacja ze bedziemy razem:-)

Dziewczynki oczy mi sie zamykaja jeszze, ide sie polozyc na troche, moze szyciej wyzdrowieje, do potem;-)
Buziaki
kochana ja dziś 2 h przestawiałam budzik :) a miałam wczesniej wstać :):):):):)

bibinka

ogromnego w życiu SŁONKA
smutków małych jak BIEDRONKA
pieknej FASOLINKI
zdrowej DZIECINKI
i szczęścia wielkiego jak SMOK
pomyslnosci na kolejny zycia rok

Bibinka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:)
roze37wa0.gif

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry