• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
AGNIESZKA - u mnie jakoś leci;-) Słoneczko świeci i piękna pogoda za oknem więc zapowiada się super weekend - pod znakiem grillowanka:tak::tak:

BIBINKO -spełnią się wszystkie marzenia - nie ma innej opcji:-D:-D:tak::tak:

marylka,aga,nika wiem,trzeba wierzyć i być dobrej mysli:tak:.postaram się:zawstydzona/y:.
z Wami wszystkimi będzie mi łatwiej:tak::-)

a teraz przepraszam,ale muszę zmykać.
ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA I JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ;)

nika- zazdroszczę. u mnie ponuro, zimno i daremnie. a i tak ja mam weekend pod znakiem szkoły :dry: na szczęście to już ostatni szkolny weekend, jutro egzamin z prawa+ ostatnie zajęcia z rachunkowości i dopiero 12.06 egzamin z rachunkowości i będzie KONIEC :-D nareszcie :-D
a jutro jak będzie pogoda, to i tak małżyk pewnie na rybki pojedzie- wędkarz jeden :-p

bibinko - spełnienia marzeń :-D

Witam się - ja właśnie drukuje sobie moją pracę bo wypadałoby dzisiaj toto zanieść :dry: Rano wstałam czując się extra - teraz już tego powiedzieć nie mogę :dry:

marylka - największy ból że nie mam z kim Karoli zostawić :dry: Bo muszę jeszcze iść oprawić te prace i oddać a nie chce jej ciągać bo jest podziębiona :-(
nika - witaj :-)

reklama
Agnieszka- sliczne masz fotki!!! ja chce w niedalekiej przyszlosci kupic pozadny aparat- oczywiscie lustrzanke.. moj brat ma fiola na punkcie fotografii.. i tez robi tak jak Ty piekne zdjecia...
ma jakies plyty z kursem robienia zdjec.. itd.. no rewelacja..
jak juz bede miec fasolke to kupie sobie aparat i bede chodzic na spacery- taki moj plan ;)

Sol- i tak od rana Cie juz meczy??? straszne! dobrze, ze chociaz prace bedziesz miala z glowy.. mniej stresu...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry