• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol- to nieciekawie.. bidulo.. to sie nameczysz.. ale moze tym razem szybciej przejdzie.. tzn. nie bedzie Cie trzymac do 7 m-ca... oby!

Maran- to zyczymy II kreseczek!!!!! :D Ty juz w poniedzialek testujesz..a ja w srode..

ale u mnie raczej nic nie bedzie.. czuje sie jak na @...

reklama
Nie ma za co;-) Najwanziesze zeby spelnilu sie Twoje marzenia:tak:

Ale sie wypocilam. Troszke mi juz lepiej;-)
Kurcze chcialaym dzisiaj meza dopasc z racji "dni" ale nie wyg;adam pewnie atrakcyjnie taka chora:dry:

bunia świetne kocurki
Bibinko wszystkiego najlepszego i co sobie tylko życzysz

witam Was moje slodziaki:tak::-):-):-)my dzis prace ogrodowe pelną parą,Tomi zamontowal juz mata wiklinowa d ogrodzenia a ze mamy brazowa a tuje sa podsypane korą to pieknie to wyglada:tak::-Dzaraz sie biore za obiad a teraz jade po coś slodkiego do piekarni;-) bo zawsze po obiadku kawa to i pączek mile widziany;-)

sciskam Was wszystkie i kazda z osobna i zycze udaneg i slonecznego weekendu:tak::cool2:

pewnie pozniej wlece:tak::tak:

Bibinko - STO LAT!!!
Zdrowia, szczęścia i słodyczy Ewcia Tobie życzy!!! :-)

Miłego dnia dziewczynki, u nas jest dzisiaj piękna pogoda, właśnie wróciłam z dziewczynkami z piaskownicy i za chwilę zbieramy się na grilla do znajomych. Idę włosy umyć i się trochę podmalować. Dobrze się dzisiaj czuję i od razu lepiej dzień mi upływa :-)

W końcu ogarnęłam wszystko i mam wolne :cool2:
mama życzę smacznej kawusi i pysznego pączka oraz miłych prac ogrodowych :tak:
Ewcia 822 miłego grillowania ;-)

Czesc :-)
BIBINKO sto lat - samych słonecznych dni, dużo zdrówka i spełnienia marzeń :*

Ja w tym miesiącu mierzyłam sobie tempkę - tak z ciekawości - no i mój wykres to góry i doliny :dry:

Witam was

U mnie dziś kolejny pechowy dzień. Laptop nam się zepsuł ;// masakra jakaś najpierw auto teraz lap! :-(( dobrze że mamy dwa wiec teraz z mojego korzystamy) no i cóż zdecydowaliśmy na kupno nowego. Mąż musi mieć sprawny laptop do pracy w firmie wiadomo.
Zaraz jedziemy na grilla:) trochę się odstresujemy z mężem przy piwku :) A pogodę mamy w Iławie śliczną wiec bedzie na pewno fajnie.

Bibinko wszystkiego najlepszego słonko!!!! spełnienia marzeń!!:-)

Pozdrawiam was i może wieczorem się pojawię zobaczymy.
Buziaki!

reklama
Ja w tym miesiącu mierzyłam sobie tempkę - tak z ciekawości - no i mój wykres to góry i doliny :dry:

Witaj elleth!
Niestety nie znam się na mierzeniu tempki i pewnie mierzyć nie będę ale fajnie że Ty zaczęłaś to robić.Mam nadzieję że pomoże Ci to w zajściu w ciążę:))

Dziewczyn nie ma na bb,ładna pogoda to siedzą w ogrodach i mają rację :cool2:
U mnie niestety pada więc siedzimy w domu :-/ ale i tak jest fajnie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry