• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
elleth - ale taka właśnie niższa i nagle wyższa tempka świadczy o owulacji :tak: Nagle spada żeby skoczyć. Jak na moje oko to śliczna owulka była wczoraj :tak:

Zamówiłam dzisiaj pizze bo nie mam serca gotować bo M ma dniówkę dzisiaj - 12 h. Więc jestem sama z Karolą a na zapachy wszelakie mnie cofa więc chwilowo do kuchni nie podchodzę :-( No i Karola czekając na pizze usnęła w fotelu oglądając baję :-D

o pizze tez ym zjadla:tak:
Ja dzisiaj mialam z wczoraj miesko, tylko kartofloki mezus zrobil

Poprzednio jak bylam w ciazy to na sam widok miesa mnie tez dzwigalo, a najgorsze jest to ze z nim mam w pracy do czynienia...

hejka
my padamy na twarz-doslownie:sorry2:
ale jestem mega zadowolona z tego co zrobilismy w ogrodzie:tak::tak:zrbie fotki i Tomi wstawi,ale nie wiem czy dzis czy jutro bo naprawde padamy a caly czas jeszcze robimy:-)pojechalismy dzis po kore i 1 maly iglak;-)
dzieci caly dzien na powietrzu,tylko obiad w domu a tak caly czas dzungluja na grdzie:tak::-D

wlecialam sie napic t skrobne co nie co;-):-)
pozdrawiam!!

Witam:-) Przede mną jeszcze dwie nocki i potem wolne:-) Już się nie mogę doczekać:-) Poczytam sobie co się działo na forum;-)
Bibinka 100 LAT!!! SPEŁNIENIA MARZEŃ!!! :-):-):-)
Sol, dzięki za nowy suwaczek na staraczkach:tak: Super, że oddałaś już pracę:tak:
Lorelain, ślicznego masz synka:tak:
Pozdrawiam Was wszystkie:tak:

Hejo dziewczyny.
Ja też wpadłam tylko na chwilkę, bo jakies choróbsko sie do mnie przyplątało.
Ledwo żyje...
BIBINKO sto latek i spełnienia marzeń :tak:

Nie mam siły pisać ide się położyć.
Buzka.

Oj widzę ze wątek dzisiaj ciężki :-D I dobrze - piękna pogoda - trzeba korzystać z pogody - ja się boję Karoli wypuszczać dzisiaj, może jutro jak pogoda dopisze to wyjdziemy całą trójką :tak:

reklama
jeżynka asiorek witajcie
a odnośnie wykresów to tak prezentuje sie mój w tym miesiącu: 28dni i powiem szczerze, że pierwszy raz sie tym zajmowałam tak od poczatku do końca...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry