• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia- no komplet 1-sza klasa!!!! za 200zl???? to przeciez to za darmo!!!! mieliscie ogromnego farta!!!! :D

mama- no taka sobota spedzona w ogrodzie, to sama przyjemnosc... ja to chyba nie bede miec ogrodka nigdy.. tu nawet trawa w lecie nie rosnie, wszystko wypalone przez slonce ;)

reklama
Cześc czołem kluski z rosołem :-)

Bunia dokładnie - dobrze jest internet:-):-):-) A dla mnie najlepszym wynalazkiem jest SKYPE - moi rodzice dzwonią codziennie a Pati zdaje im relację z całego dnia:cool2::cool2::cool2:
Idę wszamać jakieś śniadanko bo wcześniej się zaczytałam a teraz już zaczynam być głodna;-) Ale nadrobiłam

BUNIA - i jak nowy fotel:-D:-D
NAGAPALMA - my tu po to jesteśmy żeby pocieszać i wspierać:tak: Trzymaj się kochana
AGNIESZKA - fajne plany wakacyjne:-):-)
LORELAIN - fajnych masz tych swoich chłopaków:tak: A co do prezentu to sama się zastanawiam co tu wymyślić dla Pati bo niedawno miała urodziny:confused::-D
ZAPMARTA - odpoczywaj ile wlezie:tak::tak:
PYSIA - zdrówka życzę:tak::tak: No i już weekend:-D:-D
BIBINKA - bardzo się cieszę że znalazłaś dobrego gina i jesteś zdrowa:tak::tak: I dużo zdrówka dla Alutki:-):-)
MAGGY - w pięknym miejscu mieszkasz:tak:
MAMA - udane zakupy były:-D:-D No i trzymam kciuki od jutra żeby się udało:tak::tak:
I niestety nie będziemy testować razem:no: :no:

Życzę Wam wszystkim spokojnego i rodzinnego weekendu:-):-)

Ja bym ci polecała dla Patrycjj komplet do herbatki taki do samodzielnej dekoracji. Zamiast używać tylko farbek to możesz dokupić drewniane dekoracje.. małe biedroneczki, pszczółki itd.

hej hello:tak:.witam sie i zaraz zmykam,dziś goście,więc szykowanie czeka:tak:.muszę się pochwalić,że mąż pięęękne prezenty mi dziś dał:tak::-)
marylka kopa przyjęłam:zawstydzona/y:,d...boli:-D
mama,zapmarta,maran,nika mam nadzieję,że to dobry gin:tak:,tylko na te moje jajniki nic nie pomoże:-(...
bunia kotki słodkie:tak:
hej aga :-)

u mnie dziś piękna pogoda:tak:,a z Alą lepiej,właśnie puszcza bańki na balkonie;)

Tak plany wakacyjne mamy,czas pokarze czy wypalą:))

Maggy77 mój M właśnie przegląda propozycje wycieczek na Malte,Krete i Turcje:))
Bibinka,marylka witam was:)

Wow, super plany! ... już coś zabukujecie to się pochwal ;-)

za chiny ludowe nie umiem z tym ruszyć :confused: najgorsze jest to, że te zadanie robili jak mnie na zajęciach nie było bo byłam na komunii, a teraz babka sobie zażyczyła, ze mamy jej je oddać na osobnych kartkach. mam notatki odpisane i wogóle, ale nawet nie umiem załapać o co chodzi :dry: tak to jest, jak babka nie umie tłumaczyć. ale dzwoniłam do koleżanki- będzie w szkole wcześniej to ją zdybię i odpiszę :-D i oddam babce :-p

Jaki kierunek studiujesz? .... jak ci poszło z zdaniem? .... duzo masz matematyki?

dzien dobry :)

Agnieszka- no to super, ze przeglada :D
ja dla Waszej rodziniki polecam St. Pauls Bay! jest tam plaza piaszczysta i typowo turystyczne miasteczko :) no i mnostwo restauracji i sklepow ;) heheehe
moj znajomy byl z zona i 1.5 roczna coreczka w czerwcu rok temu i bardzo sobie chwalil..
aha! tylko nie przyjezdzajcie na przelomie lipca/sierpnia.. bo wtedy sa ogromne upaly i ciezko wytrzymac :)

a testowac bede ja ze stokrotka.. ale dopiero 2.. czy 3 czerwca.. nie wiem, ktora wczesniej :D

hihi będziesz testować z moją rocznice ślubu, cudna data... mam nadzieje , że przyniesie Ci szczęście!

Witam was

U mnie dziś kolejny pechowy dzień. Laptop nam się zepsuł ;// masakra jakaś najpierw auto teraz lap! :-(( dobrze że mamy dwa wiec teraz z mojego korzystamy) no i cóż zdecydowaliśmy na kupno nowego. Mąż musi mieć sprawny laptop do pracy w firmie wiadomo.
Zaraz jedziemy na grilla:) trochę się odstresujemy z mężem przy piwku :) A pogodę mamy w Iławie śliczną wiec bedzie na pewno fajnie.

Bibinko wszystkiego najlepszego słonko!!!! spełnienia marzeń!!:-)

Pozdrawiam was i może wieczorem się pojawię zobaczymy.
Buziaki!

Współczuje zepsucia kompa, z jednej strony będzie nowy, a z drugiej trzeba było wywalić kasę :dry:

Czesc :-)
BIBINKO sto lat - samych słonecznych dni, dużo zdrówka i spełnienia marzeń :*

Ja w tym miesiącu mierzyłam sobie tempkę - tak z ciekawości - no i mój wykres to góry i doliny :dry:

Ja się niestety kompletnie nie znam na wykresach :sorry2:

hejka
my padamy na twarz-doslownie:sorry2:
ale jestem mega zadowolona z tego co zrobilismy w ogrodzie:tak::tak:zrbie fotki i Tomi wstawi,ale nie wiem czy dzis czy jutro bo naprawde padamy a caly czas jeszcze robimy:-)pojechalismy dzis po kore i 1 maly iglak;-)
dzieci caly dzien na powietrzu,tylko obiad w domu a tak caly czas dzungluja na grdzie:tak::-D

wlecialam sie napic t skrobne co nie co;-):-)
pozdrawiam!!

hehe a nowe krzaczki meiliście kupować dopiero po wypłacie :-D:-D:-D... nie ma to jak nałóg :tak::tak::tak::blink:

Hejo dziewczyny.
Ja też wpadłam tylko na chwilkę, bo jakies choróbsko sie do mnie przyplątało.
Ledwo żyje...
BIBINKO sto latek i spełnienia marzeń :tak:

Nie mam siły pisać ide się położyć.
Buzka.

Szybciutko nam tutaj wracaj do zdrowia !.... akysz głupie choróbsko ;-)
witam się z wami ponownie :-D babka nas wcześniej z zajęć wypuściła :-)
jak obiecałam tak wstawiam fotki naszego "nowego" kompletu :-D oczywiście widać dla kogo jest on najwygodniejszy ;-) to dlatego, że ten zółty kocyk dalismy, żeby się lepiej siedziało a to ulubiony kocyk naszych ciciaków :-D kota wygoniłam i są też zdjęcia bez kocyka ;-)
dodam, że szybko robiłam zdjęcia póki trochę słonka jeszcze złapałam, bo ogólnie pochmurno dzisiaj mamy. no i nie mam najlepszej jakości aparatu, więc może nie są tak efektowne te fotki :sorry2::sorry2:

wogóle to przydało by się, gdyby w tym salonie były panele i byłaby jaśniejsza podłoga, to ładniej by wyglądało- ale cóż, nie jesteśmy u siebie to nie będziemy paneli dawać w czyimś domu :cool2::cool2:

Fajny komplet :-)... masz racje nie ma co dorabiać obcym ludziom :tak:;-)

Ja od rana zalatana, najpier na uczelnie jechalam oddać pracę promotorce, potem pomagaliśmy w przeprowadzce szwagra, potem musialam częśc rzeczy zabrać z mieszkania siosry zanim będzie wynajęte, potem na obiadek do mojego taty, w domciu trzeba było posprzatać, przesadzić pomidorkia teraz jestem głodna i myśle sobie co by tu zjęść ;-)

BUNIA- super komplet i za 200 zl:szok::szok::szok::szok:daj namiary prosze do tego kolegi moze mi tez sie uda tak kupic:-D:-Dsuper ,ciesze sie z Toba i fakt udalo sie Wam:tak:

MARAN no to wejde jeszcze raz na wykres:tak:

MARAN- weszlam i wyswietla mi sie glowna strona ze mam sie zalogowac:sorry2:a ja tam nie jeste zalogowana:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dokladnie.. ja tez kliknelam i wyswietla sie strona z logowaniem..

ok, uciekam .. ide na przyjecie urodzinowe 2 malutkich dziewczynek :)

milego weekendu Wam zycze.. i owocnych staranek :)

hej Loralain :-D
uczę się teraz w zaocznej szkole policealnej na kierunku administracji :-D mam dużo matematyki, ale tylko na rachunkowości. tak to właściwie samo prawo. zadanie odpisałam od koleżanki. nie zrobiłabym go- bo jak się okazało nie przesłały mi wszystkich danych do rozliczenia, dlatego mi to nie pasowało :-D dla mnie humanistki matematyka to cierpienie, ale w sumie to lubię tą rachunkowość :-)

pa pa jeżynko :-D

No to ja przyszłam , a wszyscy uciekli i jeszcze nikt mnie nawet nie zauważył
e085.gif
;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry