• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARAN- hej;-)dokladnie to co lubimy i choc nie chcialo mi sie dzis jechac po kore(wczoraj sie juz nie zmiescila:sorry2:) jak jak sie tujki wypielilo,wylozylam ta agrowlukniną(zeby chwasty nie rosly) to tylko kory brakowalo ,wiec pojechalismy:tak: i teraz mamy pieknie,zostala jeszcze jedna strona ogrodu zeby tez opielic tuje,polozyc agrowluknine i posypac kora,ale to za tydzin bo jutro goście:-)

a Ty jak tam-nadal czujesz sie ciążowo??? test w poniedzialek czy dluzej czekasz:confused::confused:
ukochaj Ale od e-cioci;-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam się z wami ponownie :-D babka nas wcześniej z zajęć wypuściła :-)
jak obiecałam tak wstawiam fotki naszego "nowego" kompletu :-D oczywiście widać dla kogo jest on najwygodniejszy ;-) to dlatego, że ten zółty kocyk dalismy, żeby się lepiej siedziało a to ulubiony kocyk naszych ciciaków :-D kota wygoniłam i są też zdjęcia bez kocyka ;-)
dodam, że szybko robiłam zdjęcia póki trochę słonka jeszcze złapałam, bo ogólnie pochmurno dzisiaj mamy. no i nie mam najlepszej jakości aparatu, więc może nie są tak efektowne te fotki :sorry2::sorry2:

wogóle to przydało by się, gdyby w tym salonie były panele i byłaby jaśniejsza podłoga, to ładniej by wyglądało- ale cóż, nie jesteśmy u siebie to nie będziemy paneli dawać w czyimś domu :cool2::cool2:

Załączniki

• Obraz 013.jpg
    Obraz 013.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 47
  • Obraz 016.jpg
    Obraz 016.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 45
  • Obraz 014.jpg
    Obraz 014.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 46
  • Obraz 015.jpg
    Obraz 015.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 44
  • Obraz 017.jpg
    Obraz 017.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 39
Maranatha, trzymam kciuki za pozytywnt test:-) Czyli testujesz w poniedziałek?
mama, super taki dzień rodzinny. Dobrze, że pogoda dopisuje:-) Ja już tez czekam z utęsknieniem by pobyć na świeżym powietrzu. Na razie tylko spanie i praca:dry:

mama dłużej nieeeeeeeeee ja już do poniedziałku nie mogę wytrzymać... dolegliwości nie mam zbyt wiele, teraz tkliwośc piersi zauważam najbardziej bo podbrzusze już się uspokoiło... nerwy raz są wieksze a raz mniejsze no i temperatura się utrzymuje na poziomie 36,8 - 37,2 rano wiec w poniedziałek się okaże... a jak wyjdzie choćby cień drugiej kreski to będę sie radować i wam oczyywiście powiem :) a z tym wykresem mama spróbuj teraz :)

Ostatnia edycja:
elleth - ale taka właśnie niższa i nagle wyższa tempka świadczy o owulacji :tak: Nagle spada żeby skoczyć. Jak na moje oko to śliczna owulka była wczoraj :tak:

Zamówiłam dzisiaj pizze bo nie mam serca gotować bo M ma dniówkę dzisiaj - 12 h. Więc jestem sama z Karolą a na zapachy wszelakie mnie cofa więc chwilowo do kuchni nie podchodzę :-( No i Karola czekając na pizze usnęła w fotelu oglądając baję :-D

Tak myślisz? Bo mi się zawsze wydawało, ze ten skok musi być większy, ponad tą linię podstawową? Chociaż od kilku dni jajcory mnie bolalały. Ale nie nastawiam się.

reklama
jeżynko- dzięki. faktycznie bardzo wygodny. zwłaszcza fotele ;-) już z małżem sprawdziliśmy :-p

to teraz widzicie co nam się udało kupić za 200zł od kolegi :-D i do tego jeszcze gratis- komplet praktycznie nieużywanych opon letnich do naszego autka (już musieliśmy kupić a tu pach! takie szczęście :-D )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry