• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witaj elleth!
Niestety nie znam się na mierzeniu tempki i pewnie mierzyć nie będę ale fajnie że Ty zaczęłaś to robić.Mam nadzieję że pomoże Ci to w zajściu w ciążę:))

Dziewczyn nie ma na bb,ładna pogoda to siedzą w ogrodach i mają rację :cool2:
U mnie niestety pada więc siedzimy w domu :-/ ale i tak jest fajnie.

Właściwie mierzę z ciekawości teraz cykl bez niczego, potem z ziółkami i z clo i ciekawa jestem czy będzie widać różnice. Bo w tym cyklu czarno na białym wychodzi, ze owulacji brak, więc nie będę się spinać przed @.
My też siedzimy w domku, piekę nam karkówkę na obiadek, wieczorem mieliśmy iść na grilla, ale coś się moja kumpela nie odzywa, więc może już nieaktualne:dry:

Mam nadzieję dziewczyny że wasze góry i doliny zamienią się w wielkie szczyty bo rozumiem że jak tempka rośnie to dobrze a jak spada to źle?

Ja nie długo zabieram się za obiadek a potem siadam do laptopa i zajmuję się moim blogiem-zmiana:)
Dobrze że mamy dwa,mój M zakupił ruter.Dziś obydwoje mamy wolne więc nie będziemy się bić o laptopy :))

Ostatnia edycja:
Dziekuje , mysle w imieniu nas wszystkich;-)
Tak tak, przy owulacji rosnie, a potem jak ma sie pojawic okres to spada, jesli natomiast jest ciaza to temperatura wysoka sie utrzymuje juz caly czas:-)

Jabluszko zjedzone to ide sie zarac za sprzatansko:tak:

Tak tak, przy owulacji rosnie, a potem jak ma sie pojawic okres to spada, jesli natomiast jest ciaza to temperatura wysoka sie utrzymuje juz caly czas:-)

Dziękuję za wyjaśnienie :tak:
Teraz będę już wiedziała:)
W taki razie życzę samych szczytów :tak:;-)
Miłego sprzątania ;-)

Praca oddana - teraz tylko muszę umówić sobie termin obrony :tak:

Wyjdę na masochistkę ale wolałabym już wymiotować a nie że ciągle mnie ciągnie i nie mogę zwymiotować :-(

Praca oddana - teraz tylko muszę umówić sobie termin obrony :tak:

Wyjdę na masochistkę ale wolałabym już wymiotować a nie że ciągle mnie ciągnie i nie mogę zwymiotować :-(

Witaj Sol:)
Fajnie że praca oddana:)
Uczucie że chce się wymiotować jest fatalne,mam nadzieję że nie długo Ci przejdzie i dobre samopoczucie wróci:))

U mnie właśnie nie ma skoku. Tylko jeden dzień wyżej, drugiego niżej.

Aga dzięki. :-)

Ja już wszystko do obiadku mam przygotowane,czekam na męża bo poszedł po nasze auto do mechanika.Musieliśmy wymienić oleje itd.Auto musi być sprawne:)
Cichutko dziś tu u nas....:eek: pewnie wieczorem zrobi się gwarno :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry