• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
uciekam już- muszę ruszyć do szkoły wcześniej, co by te zadanie odpisać ;-) :-p przykładny uczeń ze mnie ;-)

buziaki- pewnie wpadnę wieczorkiem, bo zajęcia mam do 18 :dry:

reklama
witam serdecznie wszystkie forumowiczki :)
sol ja popilnuje Karoli i tak siedze z Alą a mam jeszcze szwagierkę, wiec bedzie jak w przedszkolu :) bo zabawek tez kupa...
bibinka kochana wszystkiego co najlepsze dla Ciebie... duzo optymizmu, pokoju, cierpliwości i spełnienia tego wszystkiego czego najbardziej w sercu pragniesz :)
agnieszka ja testuje w poniedziałek...
zazdrosze Wam pogody bo u nas pochmurno i pada drobny deszczyk...

maran-atha a jak tam masz już teścik zakupiony ???? bo właśnie widze że jeszcze tylko 2 dni Ci zostały :)

widzisz Sol juz masz opiekunke :)

maryla u mnie ten teścik to lezy zakupiony od dawna, kupiłam jeszcze przed zaczęciem staranek, jak z męzem uzgodnilismy, że chcemy drugiego ludzika to kupiliśmy przy okazji innych zkupów w aptece, więc teraz czekam do poniedziałku a czas mi sie dłuży jak nie wiem co... mam jakieś podejrzenia, że mogę być w ciązy bo pobolewało podbrzusze od jakichś 8-9 dni a nigdy mnieaż tak wcześnie na @ nie boli... do tego zmęczenie, no i nerwy, które mnie nachodzą z wiekszą siłą niż zwykle, aha i piersi jakieś takie tkliwe... i temperatura dzis rano 37,1... nie wiem sama, czy sie nie nakręcam i glowa płata mi figle, ale może to akurat ludzik sobie gniazdo mości...?? W poniedziałek się okaże... to pierwszy cykl starań więc nie nakręcam sie na maksa, że to ma być już i koniec, ale jakby sie udało, było by miło...

maran - życzę Ci tych dwóch kreseczek :-)

maryla - żeby tak się dało to fajnie by było :-D

Teściowa za chwile kończy więc zostanie z Karolą. Właśnie sobie włosy wymyłam i tak mnie pociągnęło ze szok i właśnie miałam powtórkę ale jakoś nie chce mi się cofnąć porządnie :-( Nie wiem co gorsze :-(

sol tule i jakbym mogła to bym za Ciebei rzygła żeby Ci ulżyć :) - no wiem dziwna propozycja :) super że teściowa przypilnuje małej bo faktycznie nie ma co jej ciągać a i Tobie to samej sprawniej pewno pójdzie :)

maran no to życze żeby było tak ekspresowo jak u zapmarty ona tez tak się "dziwnie" czuła i też za pierwszym razem :)

sol no to super, że nie będziesz musiała Karoli ze sobą ciągąć bo to dla niej i dla Ciebie nie najbardziej komfortowa sytuacja by była :)
maryla no zobaczymy jak to będzie, ale dziekuje Wam za pozytywne myśli i fluidy :)

mam małą przerwę w szykowaniu,czekam na tel od rodziców i ruszam pełna parą z obiadem:-).
sol,maran DZIĘKUJĘ:tak::-)
sol współczuję,obyś nie miała tego tak długo,jak z Karolą:tak:
maran trzymam kciuki za II kreski:tak::-)
marylka jak tam utarg??

Ale sobie pospalam;-)
Bibinka
urodziny_155.jpg

reklama
malapralinka DZIĘKUJĘ:tak::-).no pospałaś faktycznie,ale co tam,nie żałuj sobie:-D

zmykam i jeszcze raz miłego dnia;).paaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry