reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki za komplematy dla mojej kici :)

Lecę do Biedry po pomidory, będę robić spaghetti na obiadek.
Mam placek z kaszy mannej jak by któraś do kawki chciała ;-)

reklama
wróciłam. Jestem już mniej wkurzona....
a co do braku apetytu - to nie tak że mnie muli, po prostu nie odczuwam głodu :) od wczoraj praktycznie nic nie zjadłam..
weszłam po drodze do laboru i sprawdziłam ile kosztują testy na bete :P

bibinka oby jak najszybciej jej przeszło bo kaszel to umeczy dzieciątko :-(

elleth a co to za placuszek ??

kurcze gdzie wszystkie wywaiało - mi sie wlecze dziś jak nie wiem

badylinka i ile ja płaciłam 39 zł

a co cię ten brat tak wkurzył? ja mam brata kretyna, więc pewnie niczym mnie nie zdziwisz, ale jestem ciekawa

elleth ja poproszę! Uwielbiam wszystko co ma w sobie kaszę manną :D
sorbuś 22zł
buńku - mój jest po prostu rozpieszczonym gnojkiem i to mnie tak wkurza. Jest absolutnie niesamodzielny...miał zanieść dokumenty do gimnazjum i oczywiście ja MUSIAŁAM iść z nim bo on by sam tego nie załatwił :/

ech badylku- to jeszcze dzieciak. wyobraź sobie że mój brat ma 25 lat i takie same problemy. pozatym i tak z nim nie gadam, bo jest gburem i całą rodzinę do siebie zraził (na fakcie, nikt z nim gadać nie chce). a wogóle to uważam że jest rąbnięty psychicznie

głodna jestem- niech już będzie 15:30 co wkońcu obiad zjem z małżem. bo chyba umrę z głodu. albo wiem- idę do lodówki

reklama
Mi się kasza manna kojarzy z mlekiem i absolutnie nie wyobrażam jej sobie w formie placka... Elleth poproszę przepis i zdjęcie!

No to ja sie pochwalę że u mnie betka 5 zł:)) Bo mam abonament z pracy:)

ja piję herbatkę miętowo-zieloną - pychaaaa bo się najadłam sałatki grilowej z sosem czosnkowym:):) Ale zabijam smak ( i zapach) herbatką i ciastkami z cynamonem:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry