reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam :)

nie bylo mnie dlugo, bo wyjechalam na 3 dni.. ale juz jestem..
okres trwal tylko 3 dni.. taki... jakis dziwny byl.. dalej mam jakies takie dziwne smaki.. poza tym bol w okolicach serca i do tego nudnosci.. moze to tylko stres?
zrobilam test 5 czerwca(wiem.. bez sensu) ale wyszedl negatywnya na nastepny dzien dostalam @

chyba zrobie jeszcze jeden ;)

strasznie duzo napisalyscie.. chyba nigdy Was nie nadrobie..ale moze dzisiaj wieczorem.. w domu... chociaz troche doczytam co u Was slychac :D
moze jakies nowe fasolki mamy ? :D
kochana rób tescik będziesz mieć pewność i koniecznie napisz co i jak wyszło i kiedy testujesz??

Muszę się przyznać, że nie wytrzymałam i kupiłam sobie pierwszy ciuszek na ciążę:Zobacz załącznik 253975
piękna tuniczka :)

reklama
ech- jakaś zdechła jestem musiałam się na chwilkę położyć, bo jakaś taka niewyrobiona się czuję. zmęczona jakaś jestem, brzuch mnie boli. oby na fasolkę, bo jak na @ to się wkurzę i i tak ją pogonię.

ewcia- fajna tunika. ja to pewnie podostaję mnóstwo ubrań od mojej babiczki jak mi się uda wkońcu zajść- nie żeby ona mi swoje dawała ale ona zawsze mi kupuje jakieś bluzki. głupio mi tak czaseem, że babunia wydaje tyle kaski, ale jej tekst to "eeeeee tam, 10zł kosztowała, to nima wiela" i założe się, że jak zacznie mi rosnąć brzuszek to znowu stwierdzi, że ja nie mam się w co ubrać i mi nakupuje ubrań taka moja babiczka. a pozatym pewnie dostanie arytmii jak się dowie o pierwszym prawnuku

Witajcie.:-)
Troche problemów mialam i nie zaglądałam przez dłuższy czas. Coś nowego?

oj-jakie piekne objawy :-) mnie czasem ciągnie w podbrzuszu, senność i chyba nic poza tym na razie. wczoraj byłam mega pewna że jestem w ciąży-adziś już nie wiem :crazy:
jakbym miała jeszcze tydz czekać na okres-to chyba do reszty osiwieję. Moze ta beta hcg coś pokaże.
chyba jestem zbyt niecierpliwa??
Iwonka a cio z tymi truskawkami robisz?? Bo mi to smaka narobiłaś :-D
Napisalam już do mężusia-że ma kupić po drodze :-p

ależ jestem wkurzona..........zatłukę kiedyś mojego brata

wychodzę i wrócę za jakieś pół godziny. Nie nastukajcie za dużo stron.

Laski a totalny brak apetytu można wrzucić do worka z objawami?

reklama
ależ jestem wkurzona..........zatłukę kiedyś mojego brata

wychodzę i wrócę za jakieś pół godziny. Nie nastukajcie za dużo stron.

Laski a totalny brak apetytu można wrzucić do worka z objawami?

pewnie tak mi się zachciało maślanki. to na obiad zrobię ziemniaki, jajco plaskate (sadzone ;-) ) i do tego maślaneczka. mój standardowy objaw przed @

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry