Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sorbek bo pisała że @ była jakaś dziwna
więc może to było tylko krwawienie ciążowe
ja to tak rozumiem![]()
zakręcona jestem dzis co chwila na zegarek patrze - dzięki EWCIA- to fajnie,ze Ci z nami dobrzeDziewczynki jestem tutaj z Wami już miesiąc, właśnie się zorientowałam i jak dalej będzie mi tak szybko czas leciał to aż się boję. Na razie to wcale do stycznia mi się nie spieszy...

MARAN- czasem tak jestpoczytuje Was... staram sie być na bierząco... ale wybaczcie nie mam coś weny do pisania...

SORBUS- bedzie suwaczeka ja chce juz do domu i do gina - bo wreszcie chciałabym sie juz cieszyć i wstawić suwaczek
śliczne macie koteczki![]()

Typowe takie - piersi miałam mega wrażliwe, senność okropna i apetyty co chwilę zmienne, jak kupiłam coś na co miałam ogromną ochotę to nie zdążyłam do domu dojść jak już mi się odechciało. Batonik czekoladowy z miętowym nadzieniem drugi tydzień czeka na mnieEwcia a jakie miałaś objawy? czy tylko (i aż) teścik pokazał II kreseczki?
@ się spóźniała więc zrobiłam test, wyszła druga kreska trochę słaba ale tak już to zostawiłam. Później doszły mdłości i pobolewania w dole brzucha i tak na razie się utrzymuje to wszystko :-)