reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sorbek bo pisała że @ była jakaś dziwna
więc może to było tylko krwawienie ciążowe
ja to tak rozumiem :)

acha nie doczytałam :zawstydzona/y: zakręcona jestem dzis co chwila na zegarek patrze - dzięki

Ewcia ale właśnie jakieś tuniczki to sobie pokupuje teraz na bank - ale to dopiero jak bedzie wsio ok

Dziewczynki jestem tutaj z Wami już miesiąc, właśnie się zorientowałam i jak dalej będzie mi tak szybko czas leciał to aż się boję. Na razie to wcale do stycznia mi się nie spieszy...
EWCIA- to fajnie,ze Ci z nami dobrze:tak:
poczytuje Was... staram sie być na bierząco... ale wybaczcie nie mam coś weny do pisania...
MARAN- czasem tak jest:tak:
a ja chce juz do domu i do gina - bo wreszcie chciałabym sie juz cieszyć i wstawić suwaczek :zawstydzona/y:

śliczne macie koteczki :tak:
SORBUS- bedzie suwaczek:-D:-D:-D

jsorbek - a ja to taka szalona jestem i lubię ciuchy kupować i już nie mogłam się doczekać aby sobie coś z tej radości nabyć :)))

mama05 - bardzo dobrze mi tu z Wami!!!
Tylko jak czasu nie mam to później nadrobić nie daję rady...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sorbek= no wlasnie taki dziwny @ dostalam.. prawie w ogole.. bardziej jak plamienie.. podobno mozna byc w ciazy i dostawac dalej @
sama nie wiem. bo dalej mnie mdli...i to naprawde mdli.. do tego mam jakies dziwne bole.... no ale moze jednak poczekam i zobacze co sie stanie :)

Ewcia- tunika super !!!!

Ewcia tuniczka supcio. Ja już teraz oglądam ubranka dla ciężarówek i dzidziusiów :/ obyyyy było po co to oglądać teraz :-)
jakie miałaś objawy? czy tylko (i aż :rofl2:) teścik pokazał II kreseczki?

Ostatnia edycja:
ewcia, tunika super. Ja mam dwie pary ciążowych spodni po Karolu, więc się przydadzą. Ja już się nie dopinam, bo został mi brzuch po pierwszej ciąży... a bluzki letnie to teraz wszystkie wyglądają na ciążowe.

elleth, kicia boska, bardzo podobna do mojego Fifiego.

Ewcia a jakie miałaś objawy? czy tylko (i aż :rofl2:) teścik pokazał II kreseczki?
Typowe takie - piersi miałam mega wrażliwe, senność okropna i apetyty co chwilę zmienne, jak kupiłam coś na co miałam ogromną ochotę to nie zdążyłam do domu dojść jak już mi się odechciało. Batonik czekoladowy z miętowym nadzieniem drugi tydzień czeka na mnie :-D @ się spóźniała więc zrobiłam test, wyszła druga kreska trochę słaba ale tak już to zostawiłam. Później doszły mdłości i pobolewania w dole brzucha i tak na razie się utrzymuje to wszystko :-)

A tunika taka w moim stylu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry