Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie no ja tez chyba nie z tych co pyta która co u mnie kupi a przynajmniej tak mi sie zdajeNo taka już jestem nie lubię siedzieć i nic nie robić
Marylko Ja nie będę sprzedawać wózków ani żadnych wielkich rzeczy absolutnie.
Na pewno będą to ciuchy i takie inne pierdoły ale nie chce za dużo tu pisać aby komuś nie wpadł przez przypadek taki sam pomysł jak mi a tu na bb wszystko jest możliwe.
Mimo iż myślę nad dziecięcymi ciuszkami także to nie będę tworzyła dla Ciebie żadnej konkurencji bo Ja nie z tych że "będę biła się postami która ode mnie kupi"
Ja zajmę się sprzedażą na allegro i będę sprzedała to co się opłaca.
Myślę że Ty Marylko powinnaś pomyśleć o allegro tym bardziej że Ty prowadzisz sklep a Ja będę brała towar z hurtowni i to zdecydowanie w mniejszej ilości niż Ty bo Ja to będę robiła tylko tak dla siebie i nie dla konkurencji absolutnie.
buniu dziękuję![]()
no nie cos ty narobiła znowu z tym nosem ???
No tak nawet nie zauważyłam,fajnie
nie no ja tez chyba nie z tych co pyta która co u mnie kupi a przynajmniej tak mi sie zdaje
a allegro u mnie to na razie nie wypali bo ja musiała bym miec zamrozony towar którego nie moge sprzedać bo jest wystawiony mam jeszcze za mało żeczy to jedno a drugie że nie opłaca mi sie za bardzo wystawiać mi lepiej jest sprzedac klientowi w sklepie ale nie powiem jak mi coś nie schodzi to wystawiam na allegro ale nie zawsze sie też sprzedaje wcześniej nad tym myślałam ale po dokładnym przemyślniu stwierdziłam że to nie bardzo w moim przypadku wypali dlatego tez wstrzymuje sie jeszcze z tym sklepem internetowym bo w tej chwili tylko duże rzeczy była bym w stanie sprzedawać przez neta a duże rzeczy klienci zazwyczaj wola w sklepie kupowac no i wiele innych za i przeciw jednak na razie wyszło troche więcej przeciw ale cały czas pracuje nad tym zeby było lepiej i cieszy mnie jak przychodzą klienci po jakimś czasie i mówią ooo ale pani ma teraz towaru![]()
Posprzątałam sobie, porobiłam truskawki, powiesiłam pranie, zamówiłam obiadek
Ogólnie mi ciepełko nie przeszkadza,ale jak nie mam co robić to czuję się chora
A ta krew może być od upału, nawet jak masz wiatraczek