reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JESTEM bylam u pediatry a w szalone kozy naskrobalyscie tyle,ze nienadrobie :dry:

wczesniej wyczytalam(przed wyjsciem),ze Sol prsila o wyslanie gratulacji od Jej 4-ki tak wiec kchane -wszystkie nas z nicka wymienilam calą lista niech kobieta wie i przekaze Natalce ile ma e-ciotek [FONT=&quot]
183.gif

DOMI DSTAL INHALACJE I 2 RADZAJE TABLETEK I 2 SYROPY...LICZE,ZE DZIS W NOCY POSPIMY:sorry2:
MATKO I CORKO JAK U MNIE GORACO!!!!! [/FONT] [FONT=&quot]
f025.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
f025.gif

MUSZE SIE BRAC ZA [/FONT] [FONT=&quot]
d030.gif
I MOZE JESZCZE JEDNO [/FONT] [FONT=&quot]
a025.gif

CZY COS WAZEGO SIE WYDAZYLO JAK MNIE NI BYLO???CZY BADYLINKA Z BUNIĄ SIE "BILY"[/FONT] [FONT=&quot]
a043.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e085.gif

CZY MARYLKA SPRZEDALA JAKIS WOZEK..?? .....
[/FONT]

reklama
cześć kobitki :-),
moja @@@ nadal milczy a ja sobie po cichu liczę na fasolkę , obiecalam sobie że jak do niedzieli nie przyjdzie to rano lecę na betę i będę wiedzieć co i jak , samopoczucie mam dziwne tak jakbym zaraz miała @@@ , ale nie mam , ja jestem alergikiem i zauważyłam że alergia mi się nasiliła jak nigdy dotąd zawsze biorę leki , ale nawet teraz mi jakoś nie pomagają i może stąd moja @@@ się spóżnia , :wściekła/y:.

moja @@@ nadal milczy a ja sobie po cichu liczę na fasolkę , obiecalam sobie że jak do niedzieli nie przyjdzie to rano lecę na betę i będę wiedzieć co i jak , samopoczucie mam dziwne tak jakbym zaraz miała @@@ , ale nie mam , ja jestem alergikiem i zauważyłam że alergia mi się nasiliła jak nigdy dotąd zawsze biorę leki , ale nawet teraz mi jakoś nie pomagają i może stąd moja @@@ się spóżnia , :wściekła/y:.

to trzymamy kciuki zeby @ nie przyszla

Mama jeszcze raz zdrowka dla SYNKA

bo my takie 2 mondzioły

jak nam szajba odbije to nie ma rady

mama- no mam nadzieję, że teraz Domisiowi dadzą te wirusy spokój. bo jak nie, to ja tam przyjadę (z badylą) i zrobimy z nimi porządek
burza no to trzymamy kciukaski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MAMA miejmy nadzieje, że po tych lekach Domiemu przejdzie i że wkoncu się wyspicie. Dobrze, że wysłałaś calą liste, niech się dziewczyna cieszy:-) U nie też straszny skwar. Pozamykałam okna i zasłoniłam żaluzje. Dzięki temu jakoś żyje. Musze umyć wiatrak, bo cały rok stał w piwnicy i się trochę obkurzył. A moj Artek ma alergie na kurz. :dry: Niedługo się przeprowadzamy do domku jednorodzinnego pod Krakowem. Jak tam wszystko zacznie pylić to nie wiem jak on wytrzyma. Będzie musiał na lekach jechać. Paskudna alergia:wściekła/y:

BUNIA swietne dowcipy:-D

BURZA trzymam &&&&& :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

burzynko - kciuki MODE ON &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby się udało!!!!

ale Swiruski z Was oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu;-)

dziękuje za komplement :D

Bunia, Badylinka
dzięki za poprawę humoru:-):-):-):-)

zawsze do usług mama - nic szczególnego się nie stało, tyle tylko że zaspamowałyśmy z buniakiem paskudnikiem kilka stron :D

BUNIOR!!!!!!!!!!! - przepraszam Cię bardzo, która z nas ma jedno oko a która szczypce na dupie hę?

a jak myślisz ja mam 4 oka, więc wszystko jasne- tylko sobie bamucza nie schlebiaj, że z tobą na smyczy idę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no właśnie kurde patrze w lustro i ani jednego oka ani szczypców na dupie.........
ale jak zamknę oko to będę miała jedno więc jak chcesz to mogę Cię prowadzać na smyczy :>

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry