reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary-beth a co u ciebie słychować? @ się już skończyła? jaką masz pogodę? bo ja umieram, taki upał że nic tylko z okna skakać, żeby jakiś przewiew sobie zrobić
A u mnie leci powolutku. ;-) Pogoda tu, na południu Norwegii, jest OK - ok. 20 stopni teraz i słoneczko.
Temperaturkę odczuwa się tu intensywniej, wiec gdy jest 25 st., to jakby ze 35 było. ;-)
Poza tym ja szukam teraz pracy... Mam swoją firmę i współpracowałam z dużym klientem, który jednak okazał się delikatnie mówiąc nierzetelny... Narobił mi problemów, nie zapłacił za ost. mies. pracy... I teraz szukam pracy, z chęcią zamknęłabym swoją firmę... Oj, sorki za to smucenie, ale tak mi się porobiło...

Gdyby nie mój złoty M., to nie wiem, co by było...
Co do starań - 5.06. skończyła mi się @ więc starania przez caluchny następny tydzień i połowę kolejnego - takie zintensyfikowane... :-D:-D

Moje złotko teraz na wyjeździe, wraca w niedzielę. Ufff, dobrze się złożyło, że przed moimi potencjalnymi dniami płodnymi a nie w ich trakcie. :-D
Miluśkiego dnia Ci życzę! :-) Oraz Wam wszystkim!

reklama
badylku- a dlaczemu ja się niby mam obrażać? miałaś zajrzeć na mojego posta wyżej i zobaczyć, że masz sobie nie schlebiać, że prowadzisz na smyczy bunię ze szczypawkami w dupci

burza a na kiedy masz termin @?

Sorbek nie tylko Tobie się nei chce w pracy:zawstydzona/y: Mi tez nie...
A jeszcze po pracy do dentystki ide i chyba będzie bolało:shocked2:

Witam wszystkie laseczki które dołączyły:))

Szkoda że tych emotków nei moge na pracowym mieć:(( zaraz mi tu informatyk przylezie że cos instaluję:wściekła/y:
ach Ci niedobrzy informatycy :):)

ale Swiruski z Was oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu;-)
oj tu większość to świruski ale tym dwum do dziś widze gorączka doskwiera:) ale ilae uśmiechu nam kochane babiczki przysparzają :)

burza trzymam kciuki żeby było ok

mama no to dobrze że leki przepisane i mam nadzieje że będzie już wszystko ok

no a wózka nie sprzedałam żadnego :(:(:(:( wogule dziś jakoś tak podejżanie mało ludzi :(:(:(:(:(

buńka no widziałam właśnie że sobie edytowałaś posta i co myślisz że świecisz?!

marylko
bo wczoraj chyba umknął Ci mój post - gdzie Ty masz ten sklep? :>

A ja o 16.30 jadę po meble do nowego domu. Tak się cieszę, że te formalności już za nami.;-)
Jak już się zagnieżdze to zdjęcia wam wstawie;-)

MAMA gdzieś znikła?:confused:

MONIA smacznego:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Badylinka no umknoł bo mężuś wcześniej do mnie przyszedł i musiałam go pilnowac zeby dobrze rowerki skręcił :):):)

ja mieszkam w Choszcznie woj zachodniopomorskie niedaleko Szczecina - tak najłatwiej skojarzyć :) i tu tez mam swój sklepik możesz go sobie zobaczyć na blogu pod moimi sówaczkami

heloł marylaaaaaaaaaaaaaa fakt- upał nas dobija. my to byśmy chętnie na biegunie zamieszkały

motylek zazdroszę domu ja marzę o czymś swoim wkońcu. ale na to jeszcze muszę duuuuuuużo czasu poczekać. zresztą i tak najpierw wolę fasoleczkę i zdrowego dzidziolka

badylu- a świecę sobie. jak cię razi to se okulary załóż

BUNIA ja narazie tez musze się gnieździc w 40 m. :wściekła/y: Nie mogę się doczekać aż bede mogła wreszcie swobodnie poruszać się po domu.

reklama
mary-beth- cześć slodziaku [FONT=&quot]
k015.gif
[/FONT]

sorbus- nie z raczkami juz ok-bepanten pomogl,ale zaczal mi bardzo kaszlec w nocy i okropnie sie meczy i dzis poszlam do pediatry z tym kaszlem wlasnie:sorry2:a Ty jak sie czujesz ciazarowko moja kochana [FONT=&quot]
b055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
b055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
b055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
g030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
r025.gif
[/FONT]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.