reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ooooooo marylkooo to faktycznie może być problem z moją pomocą w Twoim sklepie :P

bunia Ty się módl żebym ja tych okularów nie zdjęła :>

reklama
motylku mi raczej nie chodzi o miejsce, bo mam go od groma i ciu ciut, ale o to, żeby iść na swoje, a nie na wynajmowanym siedzieć

BUNIA nim się obejrzysz, pójdziesz na swoje. Tego ci życzę.

MAMA no kolejna ma fajne emotki. Skąd masz?:zawstydzona/y: To dobrze, ze chociaż z rączkami dobrze. Ledwo wiosna, a ja już muszę krem z filtrem kupować:-D A myślałam, że lata w tym roku nie będzie po tej zimie.

Hej, ja też fajne emotki znalazłam
a050.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
motylek - my też ale ja mam swoja kartę a M swoją :tak: A ja prócz tego mam swoje osobne konto do którego M nie ma dostępu :-D Tamto jest moje :-D

graffa - witaj - a co to za operację miałaś?

To zupelnie jaj u nas

Ja mam swoje jeszcze z czasow kiedy mieszkalam z rodzicami, i mam teraz swoje i nasz, a Mezus tylko nasze;-)
Ale to dlatego ze to moje sluzylo potem do sprzedazy na allegro wylacznie - mialam 3 konta Super Sprzedawcy, gdzie zeby sie gotowka nie pomieszala, bo obroty byly duze..

Wrocilam z nowym/starym piesiakiem:-D
Tylko zmyje podlogi zeby swierzo bylo, Mezulka pozegnam bo do pracy zaraz idzie, zrobie piesiowi fotki i wracam do Was z kawusia;-)

reklama
Badylinka napisalam wcześniej ale tak glodna byłam że pomylilam się i napisałam nir to co trzeba:((
Chciałam napisać że będziemy prawie razem testować:)

no właśnie wtedy tam był ktoś inny wypisany ale widzę że zmieniłaś już na mnie :P
no mniej więcej w tym samym czasie :D u mnie @ ma przyjść 17/18 ale wolę poczekać te kilka dni jakby mi chciała psikusa zrobić paskuda jedna.

trzymam kciuksy za Twoje || !! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry