Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a mi sie chce jeść mam jakiegoś głodomora masakra jakas chyba przed @ a do tego brak ludzi to i corazbardziej głodna jestem i coraz bardziej mnie korci żeby jutro testować ale sprubuje sie powstrzymac no i co chwila sprawdzam czy @ czsem nie przylazła
ja tempkę mierzyłam jeszcze przed clo, to moją podstawową było 36.4-36.6 a w drugiej połowie cyklu 37.1-37.3 ale i tak owu nie było, więc nie wiem skąd taki skok. teraz nie mierzę, bo lutka zakłóca tempkę. zostaje mi tylko czekać.
marylka- zobaczymy czy spanikuję. ja rano jak wstaję to pierwsze o czym myślę to biec siku. i tak robię. dlatego nie zatestuję wcześniej jak np. w poniedziałek. bo jutro zaśpię w sobotę będę się spieszyć na egzamin, a w niedzielę nie będę testować, bo G będzie w domu, a nie chcę żeby wiedział że testuję, bo sobie nadzieję zrobi i wogóle (z pozatym będzie za szybko). no i może w poniedziałek się skuszę- o ile się nie zapomnę nie jest źle- dam radę tyle wytrzymać
marylka głod to dobry znak szkoda tylko, że klientów brak... ale może jeszcze zaczną sie schodzić... Maryla ja tak za Ciebie kciukasy trzymam w tym cyklu... mam nadziję, że niezaleznie od tego czy test zrobisz jutro czy w sobote to wyjdą Ci piekne kreski życzę Ci tego z całego serducha i wierze, że juz Ci sie udało... tak jak Ci już pisałam ja Ciebie chce mieć na LUTY 2011 bo widziałam, że i sorbuś i wisienka też do lutego przypisane... będzie dobrze trzeba mieć nadzieje i pozytywne myśli a co Ci podpowida Twoja kobieca intuicja??
dziewczyny tylko nie pomyślcie, że za inne kcuków nie trzymam bo za każdą staraczke trzymam i pozytywnie o niej myśle...
Ja właśnei niedawno zjadłam łazanki a tu wracam i co widzę? Chłopaki zamówili kebaby Foch z przytupem!!! Bo ja im zawsze zamawiałam i jeszcze przynosiłam
Bunia, Badylinka u mnie tempka zawsze wariowała( a mierzę od prawie 5 lat! Kiedys nie mierzylam całe cykle, bo i tak sobie wyznaczałam że np od 10 do 22 to się nie seksimy i jak tempka potwierdziła to już nie mierzyłam...
Zaczęlam mierzyc na początku starań cały cykl i się okazało że ona tak różnie po tym skoku wygląda (aż dziw że przez 3 lata nie wpadliśmy i w sumie szkoda( No czasem zdarzały się piękne cykle i teraz tak sobie myślę że chyba tylko te ładne były owulacyjne(
A teraz pierwszy raz mi się zgrała tempka z testami owulacyjnymi i ginek wyliczył owulkę więc na miliard procent musi być!!!!